Κυρίτσης: Τα 169 έργα + Το ένα του Λυκείου Ζηπαρίου που καλύπτει ο κ. Νικηταράς

Για μια ακόμα φορά ο Κυρίτσης με την τελευταία ανακοίνωση του επιχειρεί να μηδενίσει το έργο και την παρουσία του Δημάρχου κ. Νικηταρά και των συνεργατών του.

Για μια ακόμα φορά υπερηφανεύεται ο Κυρίτσης για το έργο που άφησε σε αντίθεση με τον τραγικό, μπροστινό, μηδενικό, φούσκα  Νικηταρά!

Μετά από την παράθεση των επιτευγμάτων του ο Κυρίτσης καταλήγει στο συμπέρασμα τα ψέματα για τον “κακό Κυρίτση” τελείωσαν!!

Εμείς δεν θα αναφερθούμε και πάλι για τις αρετές του Κυρίτση. Την εκδικητικότητα, την ειρωνεία, την καλοπέραση, και τόσο άλλα.  Αρετές που εμφανίστηκαν από την πρώτη τετραετία με το ξεβράκωμα και μας έπεισε ότι τις άλλαξε. Λες και αλλάζει ο Μανολιός….

Θα σας πούμε για το ένα από το 170 έργα του, που προχθές ξέχασε και μας είπε ότι ήταν 144!

Είναι το Λύκειο Ζηπαρίου! Ένα έργο που από την αρχή μέχρι το τέλος είναι παράνομο! Μέχρι το τέλος και εννοούμε μέχρι σήμερα που συνεχίζεται η καταβολή των ενοικίων με αποφάσεις δικαστηρίου, αφού συνεχίζεται η απόκρυψη της παρανομίας από τον σημερινό δήμαρχο, τον μπροστινό, τον τραγικό, τον μηδενικό, τον φούσκα και αύριο θα τον πει και παράνομο!!

Ωραία τα λόγια του κ. Δημάρχου για το πρόγραμμά του! Σοβαρό το έργο που επιτελεί! Αλλά πρέπει να γνωρίζει ότι η εντιμότητα δεν σταματά μόνο στις πράξεις αλλά και στην απόκρυψη παράνομων πράξεων….

Σε ένα από τα πρώτα κείμενα αυτής της ιστοσελίδας είχαμε γράψει ότι η μη καταπολέμηση της παρανομίας και η μη ανάδειξη και υποστήριξη του δίκαιου, οδηγούν στον βούρκο μέσα στον οποίο βουλιάζουν και οι έντιμοι.

Χθες ο Κυρίτσης για μια ακόμα φορά με σκαιό τρόπο κατηγόρησε τον κ. Νικηταρά για μπροστινό και ο κ. Νικηταράς συνεχίζει να τον καλύπτει στο θέμα του Λυκείου Ζηπαρίου λες και ο Δήμος είναι δικαστήριο με δικηγόρους που βγάζουν αποφάσεις πριν την δικαιοσύνη.

Χθες δεκάδες συμπολίτες μας πήραν για μια ακόμα φορά κλήσεις για ανάκριση περί απιστίας εξ αιτίας των κατηγοριών του Δήμου του Κυρίτση που έβγαλε απόφαση πριν την Δικαιοσύνη  και ο Δήμος του κ. Νικηταρά δεν έκανε τίποτε. Αυτήν την υπόθεση την αφήνουν στην κρίση της Δικαιοσύνης, ενώ την προηγούμενη του Λυκείου την δίκασαν και την αθώωσαν οι ίδιοι!!.

Να γιατί ο βούρκος στον οποίο χώθηκε ο Κυρίτσης είναι μπροστά μας και έτοιμος να καταπιεί και τους σημερινούς αν δεν αντιδράσουν.  Ο Εισαγγελέας είναι δίπλα μας. Ας πάει να του πει τι συμβαίνει και γιατί δεν υπογράφουν τα ενοίκια του Λυκείου οι υπάλληλοι….