“Τα Νέα” των δημοσιογράφων που υπηρετούν το σύστημα της εξουσίας

Συνεχίζουμε την ιστορία των τεράτων που τελικά τρώνε τα παιδιά τους. Των δημοσιογράφων που υπηρετούν το σαθρό σύστημα της δημοσιογραφίας στα ΜΜΕ των μεγαλοϊδιοκτητών και που αν κάποια στιγμή αντισταθούν τότε τους τρώει το τέρας!

Συνεχίζουμε την ίδια ιστορία με αυτήν της κ. Κρουστάλλη που υπηρέτησε το ίδιο συγκρότημα για πολλά χρόνια και τελικά όταν αντέδρασε υποχρεώθηκε να παραιτηθεί, προς τιμήν της έστω και οργά.

Στις 22 Μαρτίου του 2018, την εποχή της σκληρής αντιπολίτευσης κατά του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύεται στην πρώτη σελίδα των Νέων με τεράστια γράμματα “ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ. Φωτογραφική τροπολογία για τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα”!!

Ο κ. Μπαλαούρας διαμαρτυρήθηκε εγγράφως για το ψευδές δημοσίευμα. Και η εφημερίδα δειλά, δειλά, και στις μεσαίες σελίδες με μικρά γράμματα άρχισε να τα μασάει και αργότερα παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος!

Πέρασαν τα χρόνια, την βρώμικη δουλειά τους την έκαναν, η λάσπη στο πρόσωπο του Μπαλαούρα και του ΣΥΡΙΖΑ είχε μείνει στον τοίχο της δημοσιότητας και τελικά πριν λίγες ημέρες “Τα Νέα” των Λαμπράκη, Ψυχάρη και σήμερα Μαρινάκη καταδικάστηκαν γιατί δημοσίευσαν ψευδείς ειδήσεις εις βάρος της προσωπικότητας του Βουλευτή Μπαλαούρα!

Ηθική αποζημίωση 2.000 ευρώ θα πληρώσουν στον Βουλευτή τα Νέα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Και φυσικά δεν ακούσαμε κάποιον από τους δημοσιογράφους που έγραψαν τις ψεύτικες ειδήσεις να ζητάνε συγνώμη, να παραιτούνται ή να καταγγέλλουν τον ιδιοκτήτη που τους επέβαλε το κείμενο ή αρνήθηκε την διάψευση του στην ίδια σελίδα, όπως έκανε η κυρία Κρουστάλλη.