Η δωρεά των Ιδιοκτητών Ταξί Κω σε αντίθεση με την θλιβερή ιστορία του Κυρίτση

Διαβάσαμε για την δωρεάν των συσκευών οξυμέτρων στην οποία προχώρησε γενναιόδωρα ο Σύνδεσμος των Ιδιοκτητών Ταξί Κω στον Δήμο της Κω και ιδιαίτερα στο τμήμα της κοινωνικής πολιτικής που προΐσταται η κ. Κανταρζή Σταματία.

‘Όπως μάθαμε ήταν μια πράξη που αφενός φανερώνει την ευαισθησία των συμπατριωτών μας ιδιοκτητών Ταξί στα θέματα της κοινωνικής προσφοράς και αφετέρου καλύπτει ανάγκες προσφοράς υγειονομικών υπηρεσιών στους συνδημότες μας που αδυνατούν και υποστηρίζονται από το πρόγραμμα του Δήμου μας “βοήθεια στο σπίτι”

Αυτό το γεγονός για τους περισσότερους συμπατριώτες μας δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και να μην συνδυαστεί με αντίστοιχες εποχές του παρελθόντος που οι ίδιοι σημερινοί άνθρωποι κατατάχτηκαν μαζί με άλλους στην κατηγορία: “Περγολίστες – Ταξιζήστες – Μπαρίστες”

Αυτό το γεγονός της εκτίμησης και της συμπαράστασης στον Δήμο μας με εκείνο του παρελθόντος όταν ο Κυρίτσης τους έδιωχνε κακήν κακώς από τα γραφεία τους στην Δημαρχία!

Αυτό το γεγονός της προσφοράς και της αξιοπρέπειας με τον εξευτελισμό που δέχθηκε όλος ο κλάδος των ταξιτζήδων μας όταν ο “Δήμαρχος” της Κω, ο Κυρίτσης, τους κατέβασε τα παντελόνια του!

Αλήθεια, τι ζητούσαν τότε οι συμπατριώτες μας; Ζητούσαν την συνεννόηση, την συνεργασία και την κατανόηση.

Την απάντηση για αυτό που ζητούσαν τότε την έδωσαν σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι που τότε λοιδορήθηκαν. Έκαναν την δωρεά στον Δήμο μας λέγοντας ότι είναι κοινή η πορεία. Ότι μαζί θα περάσουμε τα δύσκολα! Ότι ο αλληλοσεβασμός επιλύει τα προβλήματα!

Ο Κυρίτσης νομίζει ότι ξεχάσαμε. Αλλά έρχονται κάποια τέτοια γεγονότα, όπως αυτή η προσφορά, που μας θυμίζουν αφενός και μας προειδοποιούν αφετέρου….