Ν.Μαυροειδής Διευθυντής νοσοκομείου Κω. Ούτε σε δύο χρόνια δεν τελειώνουμε! Μαύρα τα μαντάτα για τον τουρισμό του 2021.

Όσοι από μας ελπίζουν ή όσοι πιστεύουν ότι αυτή η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη θα τα καταφέρει να εμβολιάσει το 70% του πληθυσμού σε τρεις μήνες είναι βαθειά νυχτωμένοι.

Ήδη πρόεδροι μεγάλων επαγγελματικών φορέων, όπως ο κ. Καββαθάς της ΓΣΕΒΕΕ, και επιστήμονες της οικονομίας μιλάνε για καταστροφή.  Ξεκάθαρα  αποδέχονται ότι το ένα τέταρτο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων δεν πρόκειται να ξανανοίξει!

Στο τουρισμό τα πράγματα δεν είναι αυτά που πιστεύουμε ή που ελπίζουμε. Ο πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Τάσιος  αναφέρει ότι:

Η τουριστική κίνηση θα εξαρτηθεί από τους ρυθμούς εμβολιασμών και ανοσίας στα κράτη από τα οποία προέρχονται οι τουρίστες. Και δυστυχώς μέχρι σήμερα τα πράγματα είναι άσχημα.

Η τουριστική κίνηση θα εξαρτηθεί από τους εμβολιασμούς και την ανοσία στην χώρα μας αλλά και σε τρίτες ανταγωνιστικές χώρες και εδώ τα γεγονότα είναι αποκαρδιωτικά.

Επίσης θα πρέπει να δοθεί απάντηση στους τουρίστες από την Ρωσία όπου το εμβόλιο της δεν είναι αναγνωρισμένο από την Ε.Ε.

Μέχρι σήμερα εξομολογείται μεγάλος ξενοδόχος δεν έχει γίνει καμιά προκράτηση και βρισκόμαστε στο τέλος Ιανουαρίου. Ήδη δηλαδή είναι χαμένοι οι μήνες του Μαΐου και  Ιουνίου.

Και την αλήθεια για τους εμβολιασμούς την αποκάλυψε και την αποτύπωσε με καθαρό τρόπο ο διευθυντής της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας ο κύριος Μαυροειδής:.

” Εάν συνεχίσουμε έτσι θα χρειαστούν δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός του πληθυσμού”