Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Τίναξε την Μπάνγκα στον αέρα! 3.000 μετακλητοί

Αυτά που αποκάλυψε τη εφημερίδα των συντακτών δεν έχουν προηγούμενο τουλάχιστον τα δέκα τελευταία χρόνια. Οι μετακλητοί υπάλληλοι της Κυβέρνησης έφτασαν τον Νοέμβριο του 2020 τους 2.965!

Ας μην νομίζουμε ότι αυτό το γεγονός είναι τυχαίο. Και φυσικά δεν είναι μια πολιτική μομφή στον κ. Μητσοτάκη που όταν ήταν αντιπολίτευση κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για τους δικούς του μετακλητούς που δεν ξεπερνούσαν τους δύο χιλιάδες.

Η αύξηση των μετακλητών και φυσικά των υπερωριών τους που για αυτούς της γενικής κυβέρνησης ξεπερνά τα 236% όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα είναι μια συνειδητή πράξη που έχει δύο στόχους.

Ο ένας στόχος είναι οι εκλογές αφού οι μετακλητοί, δηλαδή τα δικά μας παιδιά, θα αποτελέσουν την εμπροσθοφυλακή του εκλογικού αγώνα.

Ο δεύτερος στόχος είναι αυτός που συνδέεται με τα πιστεύω του κ. Μητσοτάκη για τον δημόσιο τομέα. Για τον πρωθυπουργό ο δημόσιος τομέας είναι όπως το λιβάνι στον διάβολο!

Το νοιώσαμε στο πετσί μας τότε που ως υπουργός δημόσιας διοίκησης απέλυσε χιλιάδες εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα. Αλλά το βλέπουμε και τώρα όπου το ένα προς πέντε ή το ένα προς δέκα έχει γίνει ένα προς δεκαπέντε για τις προσλήψεις στο δημόσιο!

Το βλέπουμε στα νοσοκομεία μας και στο ΕΣΥ όπου ακόμα και εν μέσω της κρίσης οι νοσοκομειακοί μας στενάζουν και σοβαρές υπηρεσίες τους, ανατίθενται σε ιδιωτικά εργαστήρια!.

Το βλέπουμε στις αναθέσεις νευραλγικών αρμοδιοτήτων του δημοσίου και των Δήμων σε επιχειρήσεις και μετακλητούς!

Το βλέπουμε σε νομοθετήματα που μεταφέρουν ευθύνες υπογραφών σε πράξεις του δημοσίου σε μετακλητούς!

Όπως πάμε σε λίγο κάποιες πλατείες της χώρας θα μετονομαστούν σε πλατείες Κλαυθμώνος….