Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη και τα λαθάκια των ΑΡΙΣΤΩΝ

Εάν αυτό δεν ήταν φιάσκο τότε τι είναι; Και αν αυτά τα τραγικά γεγονότα συμβαίνουν με στόχο την αντιμετώπιση του κορονοϊού και την προστασία της υγείας των πολιτών τότε τι θα περιμένουμε να μας συμβεί στο μέλλον;

Έστειλαν μήνυμα σε ηλικιωμένους άνω των 85 ετών κατοίκους της Ρόδου να πάνε να κάνουν εμβόλιο στην Κω!

Σε μια ροδίτισσα τις έγραψαν να πάει στη Λέρο! Και σε έναν στην Κω να πάει στη Ρόδο! Σε έναν Συριανό του είπαν να πάει στην Σαντορίνη και αν είναι μακριά να πάει στην Νάξο!

Ήταν οι “ΑΡΙΣΤΟΙ” εγκέφαλοι της Νέας Δημοκρατίας του κ. Μητσοτάκη που δεν σκέφτηκαν το αυτονόητο. Δεν ρώτησαν να μάθουν πως γίνεται ο επιτυχημένος εμβολιασμός για την γρίπη, για τον πνευμονόκοκκο, για τον έρπη ζωστήρα!

Δεν μετέφεραν την ευθύνη στα χιλιάδες φαρμακεία της χώρας και στους επιστήμονες φαρμακοποιούς που γνωρίζουν απ’ έξω και ανακατωτά και τον τελευταίο άνθρωπο της γειτονιάς τους.

Δεν μετέφεραν την ευθύνη στους ιδιώτες γιατρούς, τους παθολόγους, που γνωρίζουν τα πάντα!

Την έστησαν την δουλειά με ένα κεντρικό υπολογιστή και με ανώνυμες διαδικασίες λες και οι άνθρωποι είναι αριθμοί και τα κέντρα εμβολιασμού σφραγίδες διεκπεραίωσης εγγράφων.

Την έστησαν όπως και τότε που ξευτέλισαν όλους τους επιστήμονες της χώρας για να τους επιδοτήσουν με 500 ευρώ μέσω του σκολ ελληνίκου και των μαϊμού επιμορφώσεων για να τα οικονομήσουν οι κολλητοί!

Η αρχή μας είπε ένας κύριος είναι πάντα δύσκολη και γίνονται λάθη!

Ναι φίλοι μας. Είναι ένα λαθάκι να στέλνεις σε έναν 85αρι συνάνθρωπο μας που περιμένει εδώ και ένα χρόνο με αγωνία το εμβόλιο και το πολυπόθητο μήνυμα του λέει να πάει στην Κολοπετεινίτσα να το κάνει!