2020. Ελλάς το μεγαλείο σου! Αποκαλύφθηκε η σκευωρία της σκευωρίας που έστησαν

Πριν από λίγες ημέρες το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, ο Δικαστικός δηλαδή και νομικός σύμβουλος του κράτους γνωμοδότησε ότι η Νοβάρτις ζημίωσε το Δημόσιο και άρα το κράτος μπορεί να προχωρήσει σε αγωγές κατά της Νοβάρτις για την οικονομική ζημία που υπέστη!

Η γνωμοδότηση βασίστηκε εκτός από τον συμβιβασμό που έκανε η Νοβάρτις με την αμερικάνικη κυβέρνηση εξ αιτίας των ευρημάτων του FBI και στις έρευνες της εισαγγελέως διαφθοράς κ. Τουλουπάκη και στις εκθέσεις των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης!

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα μεγάλα σκάνδαλα που οδήγησαν στην πτώχευση την χώρα κουκουλώθηκαν. Είναι γνωστή η φούσκα του χρηματιστηρίου!. Είναι γνωστή η Ζήμενς και ο Χριστοφοράκος! Είναι γνωστά τα εξοπλιστικά και οι τραπεζικοί λογαριασμοί που έγιναν τηλέφωνα. Είναι γνωστό το φαγοπότι των ασφαλιστικών ταμείων!

Αλλά μπροστά στα μάτια μας, ένα τεράστιο σκάνδαλο, αυτό της Νοβάρτις, με την βούλα του FBI, να μετατραπεί σε σκευωρία είναι αδιανόητο. Μπροστά στα μάτια μας σε όλες τις τηλεοράσεις να σύρονται άνθρωποι για σκευωρία και να έρχεται ένα θεσμικό όργανο και να λέει στην ουσία ότι είναι σκευωρία το στήσιμο της σκευωρίας και να μην μιλά κανένας πάει πολύ…

Μας λεηλάτησαν, μας πτώχευσαν, μας ήπιαν και το αίμα μας και τελικά μας πήραν και το μυαλό μας…. Άχυρα βάζουν στο κεφάλι μας κάθε ημέρα με τις τηλεοράσεις και την κλοπή των χρημάτων μας, την θεωρούμε αγαθοεργία..

Μας άλλαξαν τα φώτα. Τα μάτια μας έπαθαν αχρωματοψία και το μαύρο το βλέπουμε άσπρο, το φτύσιμο το βλέπουμε βροχή…

Αυτή είναι η Ελλάδα. Το σκάνδαλο και την κλοπή δισεκατομμυρίων, οι σκευωροί  την ονόμασαν σκευωρία και εμείς το χάψαμε άλλη μια φορά και συμπαραστεκόμαστε στην Νοβάρτις που αδικήθηκε….