Μάνος Κόνσολας. Το θύμα μιας κουζίνας με αρχιμάγειρα τον κ. Μητσοτάκη και νέο μάγειρα στην Δωδεκάνησο

Πήραμε και δημοσιεύουμε την γνώμη φίλου που τον ευχαριστούμε.

“Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας βρέθηκε δικαιωματικά υφυπουργός τουρισμού στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη μιας και η Δωδεκάνησος και ειδικά η Ρόδος αποτελούσε την ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού.

Η επιλογή του στηρίχθηκε στις γνώσεις του από ένα κατ’ εξοχήν τουριστικό περιβάλλον με συνεργάτες στελέχη και επαγγελματίες του τουριστικού κυκλώματος και φυσικά στην προσωπικότητα του.

Ο κ. Κόνσολας έτυχε να υπηρετήσει στο υπουργείο Τουρισμού στην χειρότερη περίοδο του τουρισμού της χώρας εξ αιτίας του κορονοϊού για την οποία δεν είχε καμία ευθύνη και άρα η κρίση για την απόδοση του θα ήταν άδικη.

Και όμως ο κ. Κόνσολας στον ανασχηματισμό απεχώρησε από το Υπουργείο σε αντίθεση με τον υπουργό κ. Θεοχάρη που παραμένει με δόξες και τιμές! Με δόξες και τιμές της TUI!

Του κυρίου Θεοχάρη, που αν ενθυμείστε στην αρχή του κορονοϊού που έπληξε την Κίνα και τις άπω ανατολικές χώρες είπε το καταπληκτικό, ότι η Ελλάδα θα ωφεληθεί, αυξάνοντας το τουριστικό ρεύμα αφού τουρίστες δεν θα πάνε στην άπω ανατολή!!!

Αγνοούμε οι περισσότεροι ότι το μαγειρείο του ανασχηματισμού και της διανομής των υπουργικών καρεκλών γίνεται με μοναδικό σκοπό την αναδιανομή της πολιτικής και οικονομικής ισχύος σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

Να το θυμηθείτε όταν έρθει ο καιρός: Τον αγαπητό Μάνο Κόνσολα δεν τον έφαγε η ανικανότητα του (άλλωστε υπάρχουν πολλοί χειρότεροι) αλλά ένας νέος υποψήφιος στην Δωδεκάνησο Βουλευτής που ετοιμάζει εδώ και καιρό το μαγειρείο! Πάντα έτσι θα γίνεται….”