“Οι επιχειρηματίες της χρονιάς” Οι εμίρηδες και οι κακομοίρηδες

Το 2006 ανακηρύχτηκε στην Ελλάδα “επιχειρηματίας της χρονιάς” ο συγχωρεμένος Ανδρέας Βγενόπουλος της Μαρφίν, του Παναθηναϊκού, της Κύπρου κλπ, κλπ!

Το 2015  ανακηρύχτηκε από τους ίδιους ανθρώπους “επιχειρηματίας της χρονιάς” ο Κουτσολιούτσος της Folli Follie!.

Από τις βίλες τους και τα γραφεία τους έμπαιναν και έβγαιναν οι άριστοι της επιχειρηματικής, τραπεζικής και πολιτικής ζωής της χώρας!

Τα θρυλικά πάρτι τους στόλιζαν τις κοσμικές στήλες των περιοδικών και των εφημερίδων!

Περιοδικά, εφημερίδες και τηλεοράσεις εξυμνούσαν το επιχειρηματικό δαιμόνιο τους!

Τα μεγάλα ονόματα που τους περιτριγύριζαν, Βουλευτές Υπουργοί, τραπεζίτες και επιχειρηματίες (φυσικά όχι του ΣΥΡΙΖΑ) με μόνη την παρουσία τους μαζί τους, ήταν εγγύηση για την επιτυχία και την αξία τους!

Ο Βγενόπουλος στις δόξες του είπε το περιβόητο «Είμαστε πιο ισχυροί απ’ τον Αμπράμοβιτς»,   και έφτασε να καταφεύγει σε αγωγές εναντίον του Παπανδρέου και του Τσίπρα!

Κυριαρχούσαν στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας για πολλά χρόνια και έκαναν τις κομπίνες τους μπροστά στα μάτια των κυβερνόντων που τους περιέβαλλαν με εμπιστοσύνη και γκλαμουριά!

Τελικά έφτασαν στο έσχατο σημείο της θρασύτητας οι ομοτράπεζοι τους, οι εμίρηδες, να κατηγορούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τους κακομοίρηδες, ότι βρίσκονται πίσω από τις απάτες των αρίστων “επιχειρηματιών της χρονιάς”!!!