Μητσοτάκης – Τσίπρας Τι Λωζάνη τι Κοζάνη

Βγαίνει η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη και επισήμως καταγγέλλει τον Τσίπρα ότι νοικιάζει έπαυλη στο Σούνιο και αποκρύπτει τα οικονομικά στοιχεία.

Και όταν λέμε βγαίνει η Νέα Δημοκρατία δεν εννοούμε την Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή αλλά την Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη!

Αναδείχθηκε ως Πρωθυπουργός της χώρας από το πουθενά ο Αλέξης Τσίπρας.  Ο άνθρωπος που από το πόθεν έσχες του φαίνεται ότι είναι ένας συνηθισμένος μέσος πολίτης. Και ο κ. Μητσοτάκης τον κατηγορεί ότι έχει βίλλες και τα οικονόμησε!

Στην ουσία συγκρίνουν ανόμοια πράγματα και μπερδεύουν την Λωζάνη με την Κοζάνη!

Μπερδεύουν τις οφσόρ εταιρείες της Μαρέβας, την βίλα στην Γαλλία, την απόλυτη οικογενειοκρατία και τους πολιτικούς και οικονομικούς σωλήνες δημιουργίας πολιτικών με την οικονομική κακομοιριά. Γιατί οικονομικά κακόμοιρος είναι ο Αλέξης,ο πρώην Πρωθυπουργός!

Αλλά και αυτή η επίθεση κατά του κ. Τσίπρα δεν ερμηνεύεται διαφορετικά παρά μόνον για το ότι ο Αλέξης Τσίπρας στέκεται όρθιος παρά τον λυσσαλέο πόλεμο όλων των κυβερνητικών τηλεοράσεων. Όλης της οικονομικής ολιγαρχίας.

Σίγουρα θα γυρίσει ο τροχός. Και τότε το πρόβλημα δεν θα πρέπει να είναι το ενοίκιο των τηλεοράσεων στο κράτος, ή ο αριθμός των εργαζομένων στην τηλεόραση, αλλά ο νόμος με το πελέκι όρθιο καθημερινά στην αξιοπιστία και στην ποιότητα των ΜΜΕ.  Αυτό το μακελειό πρέπει να σταματήσει…