Ιωάννα Ρούφα. Το μίσος και η εκδίκηση είναι κακοί σύμβουλοι

Με μια αδιανόητη ανακοίνωση, η κ. Ρούφα κατηγόρησε την Δημοτική αρχή ότι άδειασε μέσα 14 μήνες το πανίσχυρο ταμείο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ. Για όσους δεν το γνωρίζουν η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ είναι η κοινωνική επιχείρηση του Δήμου που οι δραστηριότητες της στηρίζονται σε επιδοτήσεις του κράτους και του Δήμου και στα κέρδη από την αστική συγκοινωνία του Δήμου που είναι ενσωματωμένη στην ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.

Η φράση “άδειασε το πανίσχυρο ταμείο” παραπέμπει σε σπατάλη, σε κακοδιαχείριση και ίσως σε κλοπή!

Παρόμοιες κατηγορίες κατά έντιμων πολιτών τις γνωρίσαμε την περίοδο του Κυρίτση και το μόνο που απομένει να δούμε είναι η παραπομπή της κ. Τελλή και των συμβούλων της στον εισαγγελέα.

Το παραπάνω απαράδεκτο γεγονός μας παραπέμπει στην κοινή διαπίστωση πλέον ότι η κυρία Ρούφα , λειτουργεί μόνη της και όχι ως παράταξη και λειτουργεί με ακραία συναισθήματα μίσους και  εκδίκησης κατά του κ. Νικηταρά τον οποίο θεωρεί ότι της υφάρπαξε την εκλογή της ως Δημάρχου.

Δεν δικαιολογείται διαφορετικά αυτή της η ανακοίνωση, όταν είναι γνωστό ότι ως επιτυχημένη επιχειρηματίας είδε μπροστά της την οικογενειακή της επιχείρηση να κινδυνεύει φέτος οικονομικά, όπως έχει συμβεί και για όλες τις οικογενειακές επιχειρήσεις της Κω.

Ήταν μπροστά στα μάτια της, το έζησε και στο δικό της πετσί, την οικονομική δυσπραγία, εξ αιτίας του κορονοϊού, και αντί να σκεφτεί ότι τα ίδια θα συμβούν και στον Δήμο και κυρίως στις επιχειρήσεις του και πιο πολύ σε αυτές που τα έσοδα τους στηρίζονται στον τουρισμό, όπως της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, οδήγησε το δέσμιο από μίσος μυαλό της στην χθεσινή απαράδεκτη καταγγελία!

Δυστυχώς είναι άδικο για έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στα κοινά του τόπου μας, που έχει προσφέρει στις θέσεις που υπηρέτησε, να φτάνει σε αυτό το σημείο της πολιτικής κατάπτωσης.