Το νέο νοσοκομείο και η επιστολή προς Βουλευτές της Κίνησης Πολιτών

Διαβάζουμε μια επιστολή της κίνησης πολιτών που υπογράφει ο φίλος Βαγγέλης Τζόγιας προς τους τέσσερις Βουλευτές του νομού μας της Νέας Δημοκρατίας για την ανάγκη κατασκευής νέου νοσοκομείου και μας δίνει την εντύπωση ότι είναι διάλογος μεταξύ φίλων για να πάνε εκδρομή!

Απευθύνεται στους τέσσερις Βουλευτές και ξεχνά τον πέμπτο! Λες και ο πέμπτος δεν έχει ευθύνες για τα κοινά. Λες και ο πέμπτος είναι από άλλο ανέκδοτο!

Απευθύνεται στους τέσσερις και εκθειάζει τον ένα. Το βάρος μας λέει ότι πέφτει στον έναν που είναι φίλος, που τα είπανε αρκετές φορές και που αυτός μόνο κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας!  Άσε, οι άλλοι είναι για τα μπάζα….

Και αφού συγκρίνει το κόστος κατασκευής του νέου νοσοκομείου με τα εκατομμύρια του χοτσποτ που είναι άχρηστο, συγκρίνοντας δύο ανόμοια πράγματα, καταλήγει στις πολιτικές διαπιστώσεις.

Για πρώτη φορά μας λέει ομονοούν για το νέο νοσοκομείο ο Δήμος, η Περιφέρεια και η Κυβέρνηση! Που την είδε την ομόνοια της Κυβέρνησης που εμείς εδώ και δύο χρόνια δεν βλέπουμε απορούμε!

Και το καταπληκτικό. Δυστυχώς τέσσερις φίλοι Βουλευτές η Κως ξέμεινε από δικό της Βουλευτή και γι’ αυτό σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε! 

Ο φίλος Βαγγέλης δεν μας έχει συνηθίσει με τέτοιες νερόβραστες επιστολές. Εντάξει είναι και το διοικητικό συμβούλιο της κίνησης πολιτών, αλλά ο ιστορικός πρόεδρος των αιμοδοτών, ο αγωνιστής και ο αντάρτης στις δίκαιες διεκδικήσεις Βαγγέλης δεν γίνεται να υπογράφει τέτοια ανούσια κείμενα και μάλιστα για μια τόση μεγάλη διεκδίκηση.

Εκτός και αν είναι η πρώτη επιστολή που συνήθως έχει γλυκόλογα για να ακολουθήσει και άλλη όπου θα πέσει η ράβδος…  Γνωρίζει ο Βαγγέλης ότι όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος!