Δήμος Κω. Προειδοποιήσαμε έγκαιρα ότι λειτουργεί δίαυλος επικοινωνίας στην αντιπολίτευση

Όταν γράφαμε ότι έχουν γίνει ήδη τρεις συναντήσεις στελεχών της παράταξης του Κυρίτση και της κ. Ρούφα με σκοπό την κοινή αντιπολιτευτική τακτική έναντι του κ. Νικηταρά ίσως δεν μας πίστευε κανένας.

Υπήρχαν δίκαιες επιφυλάξεις αφού στο παρελθόν ο Κυρίτσης είχε απαξιώσει και πολλάκις εξευτελίσει την κ. Ρούφα που ήταν επικεφαλής της τότε αντιπολίτευσης.

Αλλά όπως γνωρίζετε όλοι, κάτι ξέρει ο θυμόσοφος λαός μας που λέει ότι ο εχθρός του εχθρού μου είναι και δικός μου εχθρός….

Η προειδοποίηση των συναντήσεων από την συντακτική ομάδα μας έγινε ακριβώς για να διαφυλαχθεί το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου και φυσικά η πρωτοποριακές αναπτυξιακές προτάσεις της δημοτικής αρχής τις οποίες σε καμιά περίπτωση δεν θα ψήφιζε η αντιπολίτευση.

Και πριν λαλήσει ο αλέκτωρ τρεις η προειδοποίηση μας αποδείχτηκε, αφού σε ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα για την αυτοδιοίκηση που θεσμοθετήθηκε πρόσφατα από την Κυβέρνηση η άρνηση της αντιπολίτευσης ήταν ομόφωνη!

Δεν θα μιλήσουμε για την κ. Ρούφα που άλλωστε είναι μοναχικός καβαλάρης χωρίς λαϊκό υπόβαθρο υποστήριξης, αλλά για τον Κυρίτση (θα τον πούμε κύριο όταν ζητήσει συγνώμη για την Θεμιστοκλέους) που ομιλεί περί διαφάνειας, περί τίμιας διαχείρισης των χρημάτων του Δήμου, περί αποψίλωσης των υπηρεσιών από την Κυβέρνηση, περί ισχυροποίησης της Αυτοδιοίκησης και πολλά άλλα γλαφυρά τοιαύτα. Ποιός; Ο Κυρίτσης….

Θα πούμε τους λόγους για τους οποίους επιθυμεί την πολιτική εξόντωση του κ. Νικηταρά.

1ον Είναι γνωστό σε όλους ότι για πολλούς λόγους δεν θα ξαναδώσει υποψηφιότητα δημάρχου. Άλλωστε καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να ξαναπεί την λέξη αλλάξαμε. Μετά από τρεις βαρύτατες ήττες τον έχουν βαρεθεί ακόμα και οι δικοί του.

2ον. Όμως ο Κυρίτσης έχει πολιτικές φιλοδοξίες και ο κ. Νικηταράς ως Δήμαρχος θα του ήταν εμπόδιο και άρα θα πρέπει να τον αποδυναμώσει.

3ον  Τα μεγάλα λόγια και οι ιδεολογικές και πολιτικές του φανφάρες πιστεύει ότι θα πείσουν κάποιο κόμμα για να τον συμπεριλάβει στην λίστα των υποψηφίων βουλευτών της Δωδεκανήσου. Ξέρει ότι δεν θα εκλεγεί, αλλά μια θέση γραμματέα θα του ήταν γάντι! Άλλωστε από κομματικούς διορισμούς γνωρίζει περισσότερα από τον καθένα μας.

Την πλάκα την έχουν τα δύο ταυτόσημα δελτία τύπου του Κυρίτση και της κ. Ρούφα που δημοσιεύθηκαν μαζί χθες και δακρύβρεχτα μιλούν για ύβρις του κ. Νικηταρά αυτοί που τις λέξεις κοψιμιός και μπροστινός τις έκαναν σημαία…  .