Ρούφα Κυρίτσης. Εκρηκτικό μείγμα. Πούλησαν και δύο νησιά από το μίσος για τον Νικηταρά

Η καταψήφιση της πρότασης της Δημοτικής Αρχής της Κω για την συνεργασία της Κω με την Νίσυρο και την Αστυπάλαια ενέχει συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά που οφείλουμε να αναδείξουμε αφού συνδέονται με την πορεία της Κω τα προσεχή πολλά χρόνια.

Η πρόταση πέραν της αντικειμενικής διευκόλυνσης των υπηρεσιών των Δήμων στην διεκπεραίωση των διοικητικών και τεχνικών υποχρεώσεων τους έχει κυρίες την προώθηση ανάπτυξης κοινωνικών, πολιτισμικών, οικονομικών σχέσεων μεταξύ των τριών νησιών και ιδίως μεταξύ των κατοίκων τους.

Ωφελημένα θα είναι και τα τρία νησιά και κυρίως τα δύο μικρά που χρειάζονται μεγαλύτερο έδαφος και αέρα των δραστηριοτήτων τους.

Οι Ρούφα και Κυρίτσης που καταψήφισαν την πρόταση σίγουρα δεν είδαν το όφελος της Κω αφού αυτό τα συνδέουν με το όφελος του κ. Νικηταρά. Αλλά δυστυχώς δεν είδαν και το όφελος των μικρότερων νησιών, των συμπατριωτών μας της             Νισύρου και της Αστυπάλαιας!

Και οι δύο κυριαρχούνται από κοντόφθαλμες πολιτικές που περιορίζονται στα προσωπικό τους άμεσο συμφέρον.

Ιδιαίτερα ο Κυρίτσης είναι από το παρελθόν γνωστός αφού μετά μανίας πολέμησε την ενοποίηση της Κω σε ένα Δήμο ως αρχηγός του σκληρού ΠΑΣΟΚ. Ο Κυρίτσης δεν υπάρχει περίπτωση να δει την προοπτική η Κως να ηγείται των νησιών της Βόρειας Δωδεκανήσου. Αυτό που βλέπει είναι ο Νικηταράς και η μύτη του!

Την κ. Ρούφα την τυφλώνει το μίσος εναντίον του κ. Νικηταρά. Η πολιτική παιδεία της έχει συνθλιβεί δια παντός.

Ο εγωισμός από την μια και το μίσος από την άλλη έχουν ενωθεί σε ένα εκρηκτικό μείγμα όχι κατά του κ. Νικηταρά, αλλά εναντίον της ανάπτυξης της Κω και των άλλων νησιών!