Η σύνοδος κορυφής και ο Ερντογάν που εκνευρίστηκε

Ο Ερντογάν είναι εκνευρισμένος από την κοινή άσκηση της Ελλάδας με την Αίγυπτο. Μάλιστα ο εκνευρισμός του αυξήθηκε όταν στην άσκηση συμμετείχε και η Γαλλία!

Άσε που εμείς έχουμε πεισθεί πλέον ότι τα σύνορα της Ελλάδας δεν είναι δικά μας αλλά της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Κάθε ημέρα κάπως έτσι όλοι οι Έλληνες ζουν σχεδόν σε πελάγη ευτυχίας γιατί καθημερινά κερδίζουμε τους Τούρκους.

Και φυσικά όλοι μας περιμένουμε να μάθουμε τι θα πουν στην Σύνοδο Κορυφής για τα σύνορα τους που πρέπει να τα προστατεύσουν από τον Ερντογάν που είναι εκνευρισμένος και πτωχευμένος.

Δεν θα μιλήσουμε για την Σύνοδο Κορυφής! Είναι η ίδια που μας οδήγησε στα μνημόνια, που συνέθλιψε τους μεροκαματιάρηδες αντί να διερευνήσει το έγκλημα και να τιμωρήσει τους υπαίτιους.

Δεν θα μιλήσουμε για την Σύνοδο Κορυφής που μας επέβαλε να μην τοποθετήσουμε στις Τράπεζες διοικητές που διετέλεσαν πολιτικοί και έτσι στην Εθνική δεν άφησαν την Κατσέλη, αλλά στην τράπεζα Ελλάδας έβαλαν τον Στουρνάρα.   Σε ποιές τράπεζες; Στις τράπεζες που χρυσοπλήρωσε ο λαός μας.

Θα πούμε για τα ΜΜΕ. Γι’ αυτούς που φυτεύουν καθημερινά στο μυαλό των ανθρώπων τις μπούρδες για τον εκνευρισμό του Ερντογάν και για τα σύνορα της Ε.Ε

Θα πούμε για μια Κυβέρνηση που στηρίζεται στην εφήμερη προπαγάνδα των μέσων που ελέγχει εξ ολοκλήρου, αντί να πει τα πράγματα με το όνομα τους και να ζητήσει την εθνική ενότητα απέναντι ενός Ερντογάν που δεν είναι εκνευρισμένος, αλλά κυριαρχεί σε όλη την ευρύτερη περιοχή του.

Θα πούμε για τα ΜΜΕ που δεν ξέρουμε ποιούς υποστηρίζουν και που έχουν αναγάγει τα εξοπλιστικά προγράμματα των δις σε φάρμακο κατά του Ερντογάν και το εμβόλιο σε θείο δώρο των θεόσταλτων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών.

Και ας μπήκαν μέσα στο πετσί μας οι μίζες των εξοπλιστικών και ας μάθαμε από το FBI για τις φαρμακευτικές εταιρείες τις Νοβάρτις.