Κυρίτσης. Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια. Λέει τον Νικηταρά απατεώνα

Διαβάσαμε την ανακοίνωση του Κυρίτση για την καταψήφιση της πρότασης της δημοτικής αρχής στην δημιουργία αναπτυξιακού οργανισμού των Δήμων Κω, Νισύρος και Αστυπάλαιας!

 Ο Κυρίτσης στην ουσία αποδέχεται την πρόταση του αναπτυξιακού οργανισμού ως αναπτυξιακό βραχίονα του Δήμου, αλλά μόνον αν ήταν κάτω από τον διαπαραταξιακό έλεγχο! Μόνον αν λειτουργούσε με διαφάνεια!

Ο Κυρίτσης γνώστης της λειτουργίας του Δήμου. Συμμέτοχος σε ότι αμαρτωλό έγινε την περίοδο του. Στο μοίρασμα των εκατομμυρίων σε εργολάβους χωρίς δημοπρασία. Στην κομπίνα ενοικίασης ακινήτων κάτω από το τραπέζι, στην δολιότητα λειτουργίας των υπηρεσιών, έχει την εντύπωση ότι και ο κ. Νικηταράς είναι το ίδιο!

Λέει ΝΑΙ στον αναπτυξιακό οργανισμό με παγαποντιά για να εξευμενίσει την Κυβέρνηση, τους Νισύριους και τους Αστυπαλίτες!

Λέει κατάφατσα στον κ. Νικηταρά ΝΑΙ στον αναπτυξιακό Οργανισμό, αλλά μόνο αν έχει διαπαραταξιακή διοίκηση γιατί εσένα κύριε Νικηταρά δεν σε εμπιστευόμαστε. ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!

Γελά αγαπητοί μας φίλοι με αυτή την ανακοίνωση του Κυρίτση και ο κάθε πικραμένος! Ο γάδαρος λέει τον πετεινό κεφάλα!.

Ο Κυρίτσης έχει το θράσος με αυτή την ανακοίνωση να αποκαλεί δημόσια τον Δήμαρχο απατεώνα αφού δεν τον εμπιστεύεται στην διαχείριση των κοινών πραγμάτων.

Το ίδιο απατεώνες αποκάλεσε και τους πρώην δημάρχους και δεκάδες έντιμους πολίτες, προέδρους και δημοτικούς συμβούλους. Και όχι μόνον πολιτικούς απατεώνες αλλά και οικονομικούς, αφού τους έστειλε στα δικαστήρια για απιστία!

Ποιός; Ο Κυρίτσης. Ο διορισμένος από το βαθύ ΠΑΣΟΚ σε 5 τράπεζες. Ο συνεργάτης του εργολάβου κατασκευής του νοσοκομείου. Ο μηχανικός της ΑΒΙΚΩ και του Λυκείου Ζηπαρίου.  Ο δόλιος δήμαρχος στην λειτουργία του ΔΗΡΑΣ.  Ο άνθρωπος που εξευτέλισε το νησί κατεβάζοντας το παντελόνι.