Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται Ξεπουλάνε και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Στην μέση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης οδηγούνται τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στα χέρια των ιδιωτών.

Με το σχέδιο νόμου που συζητείται αυτές τις ημέρες στην Βουλή πραγματοποιείται η πρώτη φάση της ιδιωτικοποίησης όπως μεταφράζουν οι ειδικοί.

Τα ΕΛΤΑ έχουν 5.500 υπαλλήλους και με το νομοσχέδιο οδηγούνται δε εθελούσια έξοδο οι 2.000. Με αυτόν τον τρόπο όπως λέει σύσσωμη η αντιπολίτευση διευκολύνονται οι ιδιώτες στην πρόθεση της Κυβέρνησης να τα πουλήσει.

Αν θυμάστε ακριβώς το ίδιο συνέβη και για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Αφού οδήγησαν αυτόν τον ισχυρό οικονομικό οργανισμό σε απαξίωση το πούλησαν για ένα κομμάτι ψωμί, όπως πούλησαν και τις τράπεζες μεταξύ των οποίων την Δωδεκανήσου, την Αγροτική κλπ.

Εξευτέλισαν τις δημόσιες επιχειρήσεις. Απέδειξαν όχι ότι είναι ανίκανοι να τις διοικήσουν και να τις διαχειριστούν προς όφελος του λαού, αλλά ότι είναι ικανοί να διαχειριστούν για να τις ξεπουλήσουν προς όφελος τρίτων αλλά και του εαυτού τους!

Τις μίζες τις είδαμε. Τα θαλασσοδάνεια τα είδαμε. Την πτώχευση με σκοπό το ξεπούλημα το είδαμε. όλα αυτά μπροστά στα μάτια μας!

Και όμως δεν μας ενδιαφέρει. Αυτές οι ειδήσεις περνούν στα ψιλά. Και ας φτάνουν στο τέλος τα ταχυδρομικά ενός φακέλου από την Κάλυμνο στην Κω στα 15 ευρώ από την ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφοράς!