Δήμος Κω. Μυστικές συναντήσεις της αντιπολίτευσης για σχέδιο αποδυνάμωσης του Νικηταρά

Όπως όλοι θα έχετε αντιληφθεί τον τελευταίο μήνα η λαλίστατη αντιπολίτευση έχει σιωπήσει. Ακόμα και η καθημερινές κατηγορίες του Κυρίτση και της κ. Ρούφα για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης έχουν πάψει.

‘Όλοι τους, ακόμα και οι καθημερινοί κειμενογράφοι, όπως η κ Πη, ο κ Βαβλάς, ο κ. Χατζηκαλύμνιος, τηρούν τελευταία σιγή ασυρμάτου και αυτό δικαιολογείται από όσο μέχρι τώρα έχουμε μάθει.

Πληροφορούμαστε από έγκυρες πηγές ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις συναντήσεις μεταξύ πρωτοκλασάτων στελεχών των δύο αντιπολιτευομένων παρατάξεων με σκοπό να προετοιμάσουν το έδαφος για συνάντηση κορυφής μεταξύ του Κυρίτση και της κ. Ρούφα!

Στην πρόσκληση επιφανούς στελέχους του Κυρίτση προς την κ. Μακρή η απάντηση ήταν αρνητική.

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνουν την πρόθεση των εν λόγω στελεχών να πλησιάσουν και να προσεταιριστούν και δυσαρεστημένο στέλεχος της παράταξης του κ. Νικηταρά που όμως μέχρι στιγμής δεν ενέδωσε!

Πολλοί από την παράταξη του κ. Νικηταρά πιστεύουν ότι η αντιπολίτευση εξάντλησε όλα τα όπλα που διέθετε κατά την δημοτικής αρχής που πράγματι τον τελευταίο καιρό εμφανίζει σημάδια ζωντάνιας και ενέργειας σε φράξεις και στα έργα!

Αυτό όμως απ’ ότι επαναλαμβάνει γνώστης των πραγμάτων δημοτικός σύμβουλος είναι παραπλανητικό και θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα αφού η μεθοδολογία κυρίως του Κυρίτση που υπογείως θα επιδιώξει να προσεταιριστεί δυσαρεστημένους, όπως έκανε πάντα.

Το σχέδιο της στελεχιακής αποδυνάμωσης της παράταξης του κ., Νικηταρά όπως πληροφορούμαστε θα εξελιχθεί τους προσεχείς έξη μήνες με στόχο την Άνοιξη του 2021 να έχει δημιουργηθεί το μέτωπο της αντιπολίτευσης με την σύμπλευση και των δυσαρεστημένων.