Διαβάστε και θαυμάστε! Ο Σημίτης στηρίζει Μητσοτάκη

Ξαναχτύπησε ο εκσυγχρονιστής πρωθυπουργός κ. Σημίτης με άρθρο του στα “Νέα” στηρίζοντας την επιτροπή Πισσαρίδη και άρα τον κ. Μητσοτάκη. Μια έκθεση της επιτροπής που ούτε λίγο ούτε πολύ μας στέλνει αγκαλιά με τις πολυεθνικές και τα μεγάλα συμφέροντα.

Γράφει ο κ. Σημίτης ότι η έκθεση είναι «αξιόλογη βάση για μια συστηματική προσπάθεια εξόδου από την κρίση» ! 

«Η Εκθεση Πισσαρίδη είναι αυτή που δίνει την πληρέστερη εικόνα της ελληνικής οικονομίας, των προβλημάτων της και των προσπαθειών που θα πρέπει να καταβληθούν για ν’ αποκτήσει η Ελλάδα την αναπτυξιακή δυναμική για την υπέρβαση των προβλημάτων της και να επιτύχει την ομαλή εξέλιξή της στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Η Έκθεση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη διαμόρφωση μιας συστηματικής προσπάθειας της χώρας. Η χώρα πολλές φορές στο παρελθόν δεν είχε πρόγραμμα και κατευθύνσεις για την ανάπτυξη. Η οικονομική πολιτική ήταν μόνο μέσο εκμετάλλευσης για πολιτικούς στόχους»

Και όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ.  Ο κ. Σημίτης διαδέχθηκε τον ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης Ανδρέα. Υποτίθεται ότι ήταν συνεχιστής της σοσιαλιστικής παράταξης απέναντι της δεξιάς.

Και το σπουδαιότερο. Ο κ. Σημίτης ήταν ο πρωθυπουργός που περνούσαν πάνω από το κεφάλι του τα δισεκατομμύρια οι μίζες και δεν έπαιρνε ούτε πρέφα, ούτε χαμπάρι.