Επιτροπή Πισσαρίδη. Το μέγα κόλπο του κ. Μητσοτάκη που το πήραν χαμπάρι

Και μόνο αν θυμηθούμε ποιός ήταν ο Υπουργός που έκλεισε και απέλυσε όλους τους υπαλλήλου της ΕΡΤ, που κατήργησε τις δημοτικές αστυνομίες και απέλυσε όλες τις καθαρίστριες του δημόσιου τομέα, θα καταλάβετε το πιστεύω του!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Στο πρόγραμμα της Κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη είναι η σύμπραξη του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα στην υγεία.

Είναι η υποστήριξη με κάθε τρόπο και μέσο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, αφού έφτασε να εξισώσει τους πτυχιούχους δασκάλους των πανεπιστημίων με τους απόφοιτους των κολλεγίων.

Είναι η παραχώρηση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων και τις επικουρικές ασφάλειες στις τράπεζες και στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες!

Και ενώ το λέει καθαρά και με κάθε τρόπο προωθεί τα ακραία φιλελεύθερα πιστεύω του, για να μας πείσει ότι είναι αθώος έφτιαξε και μια επιτροπή με επικεφαλής τον κ. Πισσαρίδη που χθες του παρέδωσε τα πορίσματά της!

Μια επιτροπή που ενώ είναι με καθαρά πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά ταυτισμένα με του ίδιου, χωρίς ντροπή ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι τα πορίσματα της επιτροπής δεν αποτελούν κυβερνητικό πρόγραμμα και μάλιστα κάλεσε την αντιπολίτευση να αφήσει το σχέδιο εκτός αντιπαράθεσης!

Με μόνο αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης αντιλαμβανόμαστε το περιεχόμενο της έκθεσης και τα πολύ σκληρά μέτρα που περιλαμβάνουν. Και από τώρα προκαταλαμβάνει τις προθέσεις τις αντιπολίτευσης να καταγγείλουν την συμπαιγνία Μητσοτάκη – Πισσαρίδη.