Κυβέρνηση, κορονοϊός, εθελοντισμός και το δούλεμα πάει σύννεφο. Στην Κω ψάχνουν στα καφενεία τα τρία κρούσματα

Έφυγαν καμιά δεκαριά νοσοκόμες από τα νοσοκομεία τους και πήγαν εθελοντικά στην Μακεδονία να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και το ανέδειξαν ως το μέγιστο πατριωτικό καθήκον!

Κάλεσαν εδώ κα δέκα ημέρες τους ιδιώτες γιατρούς να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στα δημόσια νοσοκομεία και χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μας είπε ότι μέχρι στιγμής είχαν παρουσιαστεί μόνο επτά! Και μάλιστα ήταν λυπημένος!

Παθαίνουν κάθε ημέρα πάνω από πενήντα συνάνθρωποι μας και ο ανεπανάληπτος κύριος Άδωνις, ανερυθρίαστα καυχάται ότι είμαστε καλύτεροι από το Βέλγιο που πεθαίνουν χίλιοι την ημέρα!

Τελικά αυτοί που θα μας σώσουν είναι οι εθελοντές και οι ιδιωτικές κλινικές! Στηρίξαμε την υγεία των πολιτών στην αγαθοεργία!

Το ΕΣΥ και το προσωπικό του, οι γιατροί και οι νοσοκόμοι, οι ΜΕΘ και οι ΜΑΦ τάπαιξαν γιατί εδώ και δέκα μήνες οι κύριοι της Κυβέρνησης το είχαν ρίξει στο βλέποντας και κάνοντας.

Στην Κω ανακοινώθηκαν τρία κρούσματα και στα καφενεία ψάχνουν να βρουν ποιοί είναι και πως έγινε για να προφυλαχτούν! Κάποιος είπε ότι είναι από το Τιγκάκι και το Τιγκάκι ως δια μαγείας ερήμωσε!

Στην Κέφαλο που θα γίνουν τον Ιανουάριο 50 τεστ, οι κεφαλιανοί δεν θα κάνουν Χριστούγεννα!

Αυτά δεν φανερώνουν κυβέρνηση, αλλά μισθοδοτούμενο εθελοντισμό χωρίς ευθύνες και υποχρεώσεις.