Κυρίτσης. Η μεγαλύτερη απάτη των τελευταίων 50 χρόνων

Κύριοι, διάβασα την απάτη του Κυρίτση και του Γερασκλή για τους τέσσερις κάδους της ανακύκλωσης που στο τέλος έμπαιναν σε ένα αυτοκίνητο και θάβονταν και θυμήθηκα την δική μου ταλαιπωρία που τελικά αποδείχθηκε ότι και αυτή ήταν απάτη!

Ο Κυρίτσης πρέπει να ήλθε στο σπίτι μου παραμονές εκλογών πάνω από 5 φορές και τελικά με έπεισε και τον ψήφισα. Επειδή λοιπόν είχα το θάρρος της γνωριμίας τον πήρα τηλέφωνο, όταν βγήκε δήμαρχος, να τον δω.

Το ήθελα επειγόντως γιατί είχαν έλθει δύο υπάλληλοι του Δήμου και μου ζήτησαν να κατεδαφίσω ένα αυθαίρετο που είχα δίπλα στο σπίτι μου.

Το τηλέφωνο δεν το σήκωνε και γι’ αυτό αναγκάστηκα να πάω στην δημαρχία, στην κυρία Ζέτα, η οποία μου έκλεισε ραντεβού μια Παρασκευή μετά από είκοσι ημέρες!

Παρόλο που το θέμα μου ήταν επείγον, πήγα την Παρασκευή, αλλά η κυρία Ζέτα μου είπε ότι ο δήμαρχος εκτάκτως είχε πάει στην Αθήνα. Και έτσι μου έκλεισε ραντεβού για μετά από δεκαπέντε ημέρες, μια Τρίτη.

Πήγα, αλλά και πάλι έλειπε! Έφυγα με σκυμμένο το κεφάλι και αποφάσισα να πάω την επόμενη εβδομάδα χωρίς ραντεβού.

Πήγα την Δευτέρα και περίμενα στο γραφείο της κυρίας Ζέτας η οποία μπήκε και βγήκε δύο τρεις φορές από τον γραφείο του δήμαρχου. Τσαντισμένος όρμησα στην πόρτα και μπήκα μέσα, αλλά δυστυχώς ο δήμαρχος είχε φύγει από την μεγάλη πόρτα του γραφείου του!

Πάρα πολλοί μου έχουν πει τα ίδια περιστατικά. Μάλιστα σε ένα γάμο έγινε ο χαμός.

Αν τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ωμή εξαπάτηση των πολιτών σας ερωτώ πως χαρακτηρίζονται.