120 μύρια από τις τσέπες μας στις τσέπες της Aegean του Βασιλάκη

Το διαβάσαμε και επιβεβαιωθήκαμε για την ερμηνεία που δίδεται στον ληστρικό καπιταλισμό.

Όταν κερδίζεις….κερδίζεις και όταν χάνεις… ξανακερδίζεις

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόλις πριν από λίγο καιρό οι ίδιοι που πτώχευσαν την χώρα ήταν αυτοί που αφού ξέσκισαν τα ιμάτια του εθνικού μας αερομεταφορέα, της Ολυμπιακής την ξεπούλησαν για ένα κομμάτι ψωμί.

Τώρα στους ίδιους μετόχους προσφέρονται από την Κυβέρνηση 120 εκατομμύρια ευρώ ως κρατική ενίσχυση για την διάσωση της, εξ αιτίας των απωλειών της από τον κορονοϊό!

Εμείς δεν θα απαιτήσουμε την κρατικοποίηση της. Ούτε θα πούμε να συμμετέχει το κράτος με αντίστοιχες μετοχές στην περιουσία της εταιρείας.

Και οι δύο παραπάνω δίκαιες απαιτήσεις θα έχουν και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό της δωρεάν επιχορήγησης. Ο ασύδοτος καπιταλισμός και η κυβέρνηση που τον υπηρετεί και στις τρεις περιπτώσεις θα υποστηρίζει μόνο τον κύριο Βασιλάκη!

Είναι γνωστές οι βιομηχανίες που πτώχευσαν και οι βιομήχανοι τους που πλούτισαν…

Άλλωστε μόλις πριν από τρεις μήνες, εν μέσω κορονοϊού, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, την τουριστική διαφήμιση του ΕΟΤ και όλων των φορέων του δημοσίου και των Δήμων την ανέλαβε υποχρεωτικά η ιδιωτική εταιρεία  H Marketing Greece στην οποία μέτοχοι είναι μεγαλοξενοδόχοι και ο κ. Βασιλάκης της Aegean!