Δημότης: Ο κ. Κυρίτσης και ο κ. Γερασκλής μας εξαπατούσαν με την ανακύκλωση.

Πήραμε την επιστολή  συνδημότη και την δημοσιεύουμε ευχαριστώντας τον

“Αγαπητοί κύριοι, δεν πίστευα στα μάτια μου όταν διάβασα το άρθρο σας που έγραφε ότι στους 4 κάδους που χωρίζαμε τα σκουπίδια μας για την ανακύκλωση περνούσε το αυτοκίνητο και τα έπαιρνε όλα μαζί και το πήγαινε στον ΧΥΤΑ και τα έθαβε!

Επειδή ψήφισα τον κ. Κυρίτση μου ήταν αδιανόητο να πιστέψω ότι έκαναν αυτό το πράγμα που είναι στην ουσία απάτη, και γιαυτό ρώτησα και μου είπαν ότι είναι αλήθεια! Ότι ο κ. Γερασκλής έκαμε αυτή την απάτη!

Έλεγα στα παιδιά μου που πήγαιναν τότε στο δημοτικό ότι πρέπει να χωρίζουμε τα σκουπίδια για να προστατεύσουμε το περιβάλλον και με καμάρι τα χωρίζαμε σε διαφορετικές σακούλες και τα πηγαίναμε μαζί με τα παιδιά και τα ρίχναμε στον κόκκινο και τον μπλέ κάδο!

Ήταν μεγάλη η χαρά τους και καμάρωναν για τις πράξεις που έκαναν. Και ούτε που είχα καταλάβει ότι μετά τα μάζευαν όλα μαζί!

Λυπάμαι γιατί τους πίστευα και αυτοί με εξαπατούσαν. Και εξαπατούσαν και τα παιδιά μου που εύχομαι να μην το μάθουν ποτέ, αλλά και ποτέ να μην βρεθούν δήμαρχοι που να εξαπατούν τους συνδημότες τους”