Ελλάς Κύπρος. Ενιαίο αμυντικό δόγμα και αιτία πολέμου

Η αλήθεια όσο πικρή και αν είναι πρέπει να λέγεται. Ειδικά στα εθνικά θέματα η εξαπάτηση του λαού και ύπνωση του οδηγεί σε μεγαλύτερες καταστροφές.

Το μόνο που έχουμε να πούμε για την Τουρκία είναι η τραγική οικονομική κατάσταση της. Και πάνω σε αυτό το σενάριο στήνουμε θριαμβευτικά σχόλια. Λες και την ηγετική τάξη της Τουρκίας την ενδιαφέρει η φτώχεια των πολιτών της. Άσε που πάνω σε αυτή την φτώχια κτίζουν την πατριωτισμό και την εθνικοκαπηλεία.

Μερικές φορές αναφερόμαστε και στον κ. Μακρόν ή στον κ. Πομπέο που δεν πήγε να συναντήσει τον Ερντογάν και άρα βρίσκονται σε δεινή κατάσταση οι αντίπαλοι μας..

Η Τουρκία χάνει σε όλα τα μέτωπα. Αυτό είναι το σλόγκαν και ο λαός εφησυχάζει για να μην πούμε ότι χαίρεται.

Έλα όμως που η Τουρκία στην Λιβύη είναι ηγετική δύναμη. Έλα που στην Συρία κατόρθωσε να περιπολεί μαζί με την Ρωσία μέσα στα εδάφη της και να έχει βάσεις και δυνάμεις μέσα στην Συρία.

Στο Αζερμπαϊτζάν εμφανίστηκε ως νικητής και δεν μίλησε κανένας!

Στην Μεσόγειο αλωνίζει μέσα στην ΑΟΖ της Κύπρου και σε μας μέσα σε διακδικούμενους θαλάσσιους χώρους από την Ελλάδα των 12 ναυτικών μιλίων σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας!

Και τώρα ήρθε και η Αμμόχωστος! Και το σοβαρότερο ήρθε ο Τατάρ, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης που οδηγεί τα κατεχόμενα σε ανεξάρτητο κράτος! Μια πλήρης διχοτόμηση! Και μετά; Σίγουρα έχει και μετά….