Ήταν η κυρία Έβερτ. Τώρα είναι η κυρία Τούνη

Παράλληλα με τις δηλώσεις της κ. Εβερτ που παρομοίασε τα μέλη και τους Βουλευτές του ΚΚΕ με κατσαρίδες, είχαμε και τις δηλώσεις της κυρίας Ιωάννας Τούνη που και αυτές έτυχαν ευρείας δημοσιότητας

Η κυρία Ιωάννα Τούνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks

Η κυρία Τούνη για όσους δεν την γνωρίζουν και είμαστε βέβαιοι ότι οι περισσότεροι από εσάς που μας διαβάζετε δεν την γνωρίζετε, γεννήθηκε το 1993, σπούδασε παιδαγωγός και σήμερα ασχολείται με μια κολλητή της με επιχείρηση ρούχων την οποία δημιούργησε στην Θεσσαλονίκη.

Πληροφορηθήκαμε λοιπόν από τα ΜΜΕ ότι Η Ιωάννα Τούνη δεν είχε την καλύτερη μέρα σήμερα καθώς της επιτέθηκε σκύλος και έπρεπε να επισκεφθεί κάποιο νοσοκομείο για να κάνει το εμβόλιο.

«Η μέρα μου δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Πήγα βόλτα τον Prince και με δάγκωσε σκύλος. Ήρθα στο νοσοκομείο για εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ νευριασμένη, γιατί ο συγκεκριμένος σκύλος ήταν με τον ιδιοκτήτη του, μιλούσε στο τηλέφωνο και εγώ ήμουν στη μέση σε δύο σκυλιά για να τα χωρίσω. Το σκυλί του δάγκωσε εμένα και τον σκύλο μου. Είμαι μέσα στα νεύρα», είπε σε βίντεο που πόσταρε στο instastory της.

Και στη συνέχεια έγραψε: «Πόσο ωραία περνάω! Κανονικά θα έπρεπε να κάνω μήνυμα στον μ@@@κ@ τον ανεύθυνο, που όχι απλά είχε χωρίς λουρί επιθετικό σκύλο, αλλά δεν κουνήθηκε καν να χωρίσει τον σκύλο του που μας επιτέθηκε κανονικά. Ο αρκούδος και εγώ είμαστε καλά! Ευχαριστούμε για τα μηνύματα. Απλά μετά το δάγκωμα σκύλου πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα εμβόλια».

Άντε τώρα εσείς αγαπητοί φίλοι μας να αναλύσετε την κατάσταση και να ονειρευτείτε ή και να σχεδιάστε το μέλλον….