Αλεξία Έβερτ. Πράγματι έτσι ήταν, έτσι είναι έτσι θα ναι

Η κυρία Αλεξία Έβερτ είναι αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων στην κοινωνική αλληλεγγύη  που Δήμαρχος είναι ο κ. Μπακογιάννης γιός της κυρίας Μητσοτάκη.!

Η κυρία Αλεξία Έβερτ είναι κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ παλιού προέδρου της ΕΡΕΝ και της ΝΔ και εγγονή του Άγγελου Έβερτ διευθυντή της Αστυνομίας Πόλεων στην Κατοχή!  Λέγεται ότι βοήθησε πολλούς εβραίους να διασωθούν από τους Γερμανούς και γι΄αυτό του έδωσαν το μετάλλιο τιμής την εποχή της Χούντας το 1969!

Η κυρία λοιπόν Αλεξία Έβερτ εγγονή του Άγγελου Έβερτ που έχει γερμανική καταγωγή και ήταν διοικητής της Αστυνομίας Πόλεων επί Γερμανικής Κατοχής  έγραψε τα εξής καταπληκτικά για τα μέλη του ΚΚΕ και τους Βουλευτές του που παρευρέθηκαν στην πορεία της επετείου του Πολυτεχνείου:

«Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ναι!».

Εμείς δεν θα μιλήσουμε για τα σημερινά παιδιά των ηρώων της αντίστασης στην κατοχή. Δεν θα αναφερθούμε στους ήρωες που διώχθηκαν φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, βασανίστηκαν και πέθαναν στους παλλαϊκούς αγώνες για την ελευθερία και την δημοκρατία. Την ισότητα και την δικαιοσύνη!

Ούτε θα μιλήσουμε για την κυρία αυτή και το σόι της.

Άλλα πράγματα θα πούμε, έτσι για να καταλάβουμε σε ποιόν κόσμο ζούμε και με ποιούς έχουμε να κάνουμε. Γιατί μην μας πείτε ότι ξαφνικά ξύπνησε η κυρία Αλεξία και της ήρθε να ξεστομίσει την χυδαιότητα. Μην μας πείτε ότι τώρα μετατράπηκε σε υβριστή και κομουνιστοφάγα.

Την γνώριζαν όλοι, την έκαναν παρέα, γελούσαν και συμφωνούσαν μαζί της και μαζί της προετοίμαζαν τις ιδεολογικές πολιτικές διώξεις εναντίων των δημοκρατών.

Οι κατσαρίδες και τα τρωκτικά δεν ειπώθηκαν χθες. Λέγονταν πάντα, λέγονται σήμερα και θα λέγονται εσαεί  γιατί αυτοί ήταν, αυτοί είναι και αυτοί θα ναι!