Αμερική. Κάποιοι δουλεύουν τους λαούς και δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα

Ήλθε στην Ελλάδα ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Αυτός ο άνθρωπος που είναι επί κεφαλής της Αμερικάνικης εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας. Τον υποδεχτήκαμε με δόξες και τιμές και μάλιστα τον βάλαμε και μέσα στο σπίτι μας στην Κρήτη.

Ξέραμε ότι σε δύο τρεις μήνες θα έφευγε και θα ήταν ένας απλός πολίτης άντε το πολύ, πολύ να ήταν εκπρόσωπος μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας όπλων ή πετρελαίων και όμως του δώσαμε την καρδιά μας και τον εμπιστευτήκαμε στα εθνικά μας θέματα.

Τώρα αυτός ο κύριος Πομπέο επισκέπτεται αφού έχασε τις εκλογές καμιά δεκαριά κράτη και πάει και στην Τουρκία για να δει όπως ανακοινώθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη! Ενώ στα λοιπά κράτη θα δει τους αρχηγούς, στην Τουρκία ούτε τον Ερντογάν, ούτε των συνάδελφο του των Εξωτερικών. Μόνο τον Πατριάρχη!

Τον Πατριάρχη που του προσέφερε στο πιάτο την εκκλησία της Ουκρανίας και έγινε το σώσε με την Ρωσία. Να δει τον Πατριάρχη για να τον πάει να δει την Εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η έστω το μουσείο της Αγίας Σοφίας, που όταν το έκαναν τζαμί ο Πομπέο έκανε μόκο!

Ο φίλος μας κ. Πομπέο που έχασε τις εκλογές και αντί να σεβαστεί την επιθυμία του λαού της Αμερικής και να αποχωρήσει με σεμνότητα είπε ότι δεν νίκησε ο Μπάιντεν, ότι θα μετρήσει μία, μία τις ψήφους και ότι προετοιμάζεται για την δεύτερη τετραετία!!