Εμβόλιο. Την ελπίδα την έβγαλαν στο παζάρι για να σωθούν

Τα νοσοκομεία φράκαραν. Τα κρούσματα αυξάνονται γεωμετρικά και οι θάνατοι των συνανθρώπων μας έγιναν καθημερινότητα.

Και αντί αυτά να είναι η είδηση. Αντί να απολογηθούμε γιατί φτάσαμε ως εδώ. Αντί να προτείνουμε άμεσες λύσεις και δράσεις για την αντιμετώπιση τους, η κυβέρνηση τεχνηέντως μαζί και με τα κυβερνητικά μέσα μας μιλά για το εμβόλιο!

Οι ειδήσεις ξεκινούν με τα εξής: “Μέσα στο πρώτο εξάμηνο θα έχουμε επιτύχει επαρκές επίπεδο εμβολιασμού!” Ενώ το ΕΣΥ καταρρέει η πρώτη είδηση είναι: “Ετοιμάζονται ειδικές δομές εμβολιασμού!”

Μας φυτεύει στο μυαλό την ελπίδα για να ξεχνάμε το σήμερα. Ένα σήμερα εφιαλτικό που οφείλεται εξ ολοκλήρου στην ίδια την Κυβέρνηση που καθηγητές και πανεπιστήμια της έλεγαν να προτάξει την υγεία από τον τουρισμό!

Μας φυτεύουν τα κυβερνητικά μέσα την ελπίδα του εμβολίου χωρίς να μας λένε την αλήθεια. Χωρίς να εξηγούν ότι το χρήμα είναι αυτό που κινεί της φαρμακοβιομηχανίες του εμβολίου. Χωρίς να μας εξηγούν τι κρύβεται από πίσω.

Μας φυτεύουν την ελπίδα ότι όπου να ‘ναι θα σωθούμε. Γιατί διαφορετικά το μυαλό μας θα πήγαινε αλλού. Θα πήγαινε στις εγκληματικές παραλήψεις. Στις σκοπιμότητες της εγκατάλειψης του ΕΣΥ. Και που ξέρεις και στις πολυεθνικές που για το χρήμα μπορούν να σώσουν αλλά και να καταστρέψουν ζωές!

Η ελπίδα που στα παλιά χρόνια ήταν το όπλο των θρησκειών με τις λιτανείες και τις ολονυκτίες, άλλαξε χέρια και σήμερα πουλιέται στο παζάρι των ΜΜΕ από τις κυβερνήσεις!

Κανένας μας δεν πληροφορήθηκε ότι ο καθηγητής Χημείας του ΑΠΘ τους προειδοποίησε ότι το ανεξέλεγκτο άνοιγμα του τουρισμού θα είχε επιπτώσεις. ότι ο Διευθυντής των ΜΕΘ του Ευαγγελισμού τους είπε για το τεράστιο πρόβλημα των κλινών. Ακόμα και ο Άδωνης παραδέχτηκε τα λάθη με το τουρισμό!

Κανένας δεν διαβάζει αυτά που λέει ο καθηγητής Φαρμακολογία του ΑΠΘ κ. Δημήτρης Κούβελας. Ότι το εμβόλιο δεν θα είναι έτοιμο ούτε τον Φεβρουάριο και ότι οι θάνατοι θα αυξάνονται!

Και αυτοί τα ξεπερνούν στα ψιλά, κρατώντας στα χέρια τους τις εικόνες και τα λάβαρα του εμβολίου!

Βλέποντας και κάνοντας. Και έχει ο Θεός του εμβολίου! Πλήρωνε κόσμε τα 160 ευρώ στον ιδιώτη να μάθεις αν έχεις κολλήσει. Και ας τρέχει σαν τον Βέγγο ο Έπαρχος να του στείλουν τα τεστ (5 χιλιάδες ζήτησε και ακόμα τα περιμένει).

Ο Ιατρικός σύλλογος περιμένει την ελπίδα της κυβέρνησης, γιατί απ’ ότι φαίνεται ακόμα και ο Θεός μας έχει εγκαταλείψει αφού ακόμα και οι μητροπολίτες, ο ένας μετά τον άλλον αρρωσταίνουν.