Φίλε κύριε Έπαρχε, δεν είμαστε υποτελείς τους για να τους ευχαριστείς

Οι διαμαρτυρίες μας για την εγκληματική αδιαφορία της Κυβέρνησης να θωρακίσει την Κω την πατρίδα του Ιπποκράτη, το νησί των 1,5 εκατομμυρίων τουριστών σίγουρα έφτασαν και στα αυτιά του Έπαρχου.

Τον ακούσαμε να λέει στο ραδιόφωνο για την αποστολή  του Ιατρικού Συλλόγου και για τις ευθύνες του νοσοκομείου μας.

Ξέραμε ότι εδώ και μήνες γνώριζε για την εκμετάλλευση των πολιτών από τα ακριβά ιδιωτικά τεστ.

Και μετά από μήνες απραξίας του υπουργείου υγείας, επιτέλους κατάφερε τα αυτονόητα. Να φέρουν οι υπεύθυνοι τα μαζικά τεστ για να γνωρίζει η κοινωνία μας την έκταση του προβλήματος και τους ατομικούς κινδύνους.  

Και μην μας πείτε ότι ασχολήθηκε για το πρόβλημα της Κω ο Περιφερειάρχης ή ο υπεύθυνος της υγείας της Περιφέρειας. Αυτοί ασχολούνται για άλλα θέματα. Για να βρίζουν τους αντιπάλους τους.

Τα κατάφερε ο κύριος Έπαρχος μετά από προσπάθειες μηνών και τελικά ανακοινώνοντας το πρόγραμμα των τεστ ευχαριστεί και το ΕΟΔΥΥ γιατί μερίμνησε για την αποστολή τους.

Όχι κύριε Έπαρχε, δεν εκλέχτηκες για τις πολιτικές σου πεποιθήσεις. Εκλέχτηκες γιατί είσαι ο άνθρωπος Γιάννης Καμπανής. Και είμαστε βέβαιοι ότι εάν είχες εσύ την αρμοδιότητα και το χρήμα για την αγορά των τεστ, αυτά θα ήταν στο νοσοκομείο από την αρχή της πανδημίας.

Μια αρμοδιότητα που την κρατά αποκλειστικά για τον εαυτό της το Αθηναϊκό κράτος για να είσαι εσύ υποτελής και να ευχαριστείς τον αφέντη Μητσοτάκη για τα ψίχουλα που σου ρίχνει.