Ο κορονοϊός, η προπαγάνδα και οι θεωρίες συνομωσίας

Φτάσαμε κοντά στους χίλιους νεκρούς εξ αιτίας του κορονοϊού και κανένας δεν μας λέει ότι κάθε χρόνο πεθαίνουν στην Ελλάδα πάνω από 100 χιλιάδες άνθρωποι!

Στους χίλιους νεκρούς οι 700 είναι πάνω από 80 χρονών, οι περισσότεροι κοντά στα 90 και από αυτούς  το 40% είχαν βαριά υποκείμενα νοσήματα!

Βγήκε η καθηγήτρια κ. Γιαμαρέλου και μας είπε ότι δεν κολλά ο κορονοϊός με την θεία κοινωνία και μετά από αυτό ήταν κάθε ημέρα στα κανάλια για να μας πείσει για τους κινδύνους!

Ξεκινά το δελτίο ειδήσεων και το πρώτο που ακούμε είναι ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ιταλία και στην Ισπανία, μετά μας λένε και για τα δικά μας και αυτοθαυμαζόμαστε!

Οι ΜΕΘ στην Ελλάδα ήταν κοντά στις 700 και ξαφνικά μας είπαν ότι φτάσαμε στις 1.200. Βάπτισαν τις ΜΑΦ σε ΜΕΘ!

Στην αρχή ήταν η Κίνα. Τώρα την Κίνα ούτε που την ακούμε! Εξαφανίστηκε από το προσκήνιο!

Όταν δεν υπήρχαν μάσκες μας είπαν ότι δεν πρέπει να τις φοράμε. Μετά και αφού φτιάξαμε εργοστάσια και κάναμε εισαγωγές μας είπαν ότι είναι θαυματουργές!

Βάλανε στα παιδάκια μέσα στα σχολεία μάσκες και μόλις βγουν έξω γίνεται το σώσε και κανένας δεν το έβλεπε!

Τα λεωφορεία είναι τίγκα και στα ταξί επιτρέπεται μόνο ένας επιβάτης!

Γίνεται ο χαμός στην οικονομία και πεθαίνουν οι μικρομεσαίοι και κανένας δεν λέει τις τέσσερις πολυεθνικές που κερδίζουν δις!

Θεοποιήσαμε την TUI που μας έφερνε τουρίστες και κανένας ειδικός δεν μας είπε την οικονομική εξάρτηση και τον εκβιασμό των τιμών τα προσεχή χρόνια!

Το εμβόλιο μετατρέπεται σε μάνα εξ ουρανού. Οι φαρμακευτικές εταιρείες θεοποιούνται, ο πρωθυπουργός υπόσχεται δωρεάν εμβόλια και κανένας δεν λέει για το χρυσό deal της ρευστοποίησης του 60% των μετοχών της Φάϊζερ με αύξηση 16% την επομένη της είδησης για το εμβόλιο της!

Και το ερώτημα είναι αν υπάρχουν θεωρίες συνομωσίας.

Αν ο φόβος και το κλείσιμο στο σπίτι δεν είναι δοκιμή και προετοιμασία για υποταγή.

Αν όλα δεν γίνονται για την ισχυροποίηση των πολυεθνικών. Για την μείωση των δαπανών στην εκπαίδευση με την καθιέρωση της τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας. Για την βίαιη αλλαγή των σχέσεων εργασίας. Για τον αποπροσανατολισμό από τα καθημερινά σοβαρά προβλήματα των κοινωνιών.