Κυρίτσης. Το ύφος. Το ήθος! Ο χαρακτήρας! Οι μετακλητοί! Οι απ’ ευθείας αναθέσεις

Διαβάσαμε την τελευταία χθεσινή ανακοίνωση του Κυρίτση που μεταξύ των άλλων κατηγορεί τον κ. Νικηταρά για το ήθος και το ύφος του (Εδώ πραγματικά πάει το θα τον πούμε κύριο όταν ζητήσει συγγνώμη για την Θεμιστοκλέους)

Διαβάσαμε επίσης για τον κακό χαρακτήρα του κ. Νικηταρά!

Σταματήσαμε και στις καταγγελίες του για τους μετακλητούς υπαλλήλους που έχει ο κ. Νικηταράς!

Και τέλος ακούσαμε και για τις απευθείας αναθέσεις του κ. Νικηταρά που υπονοούν οσμή σκανδάλων!

Μιλά για ήθος ο Κυρίτσης που κατέβασε τα παντελόνια και έκανε την Κω ρεζίλι διεθνώς!

Μιλά για ύφος ο Κυρίτσης που του ζητούσαν ραντεβού οι πολίτες και τους έπαιρναν τα κινητά και αυτός έβγαινε από την άλλη πόρτα!

Μιλά για χαρακτήρες ο Κυρίτσης που ήταν διορισμένος σε πέντε τράπεζες, και επιβλέπων σε δημόσιο έργο του συνεταίρου του εργολάβου!

Μιλά για μετακλητούς υπαλλήλους ο Κυρίτσης που είχε έναν και έφυγε για τους γνωστούς λόγους της ταβέρνας (ξέρει αυτός και όλος ο κόσμος)

Μιλά για απ’ ευθείας αναθέσεις ο Κυρίτσης που δεν τον ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός!

Μιλά ο Κυρίτσης,  Μιλά ο ψεύτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης! Όμως δεν φταίει αυτός αλλά ο κ. Νικηταράς! Και εμείς δυστυχώς εξ αιτίας του κ. Νικηταρά τον ακούμε!

Γιατί δεν είναι μόνον ο κ. Νικηταράς αλλά το 65% του λαού που έδιωξαν τον Κυρίτση για την εκδικητικότητα του, της ειρωνεία του, την δολιότητα του, την καλοπέραση του και φυσικά τις ιδιοτελείς πράξεις του! Ο Κυρίτσης δεν απευθύνεται μόνο στον κ. Νικηταρά, αλλά κατηγορεί και όλους εμάς…

Γιατί, μην μας πει ο κ. Νικηταράς και οι δικηγόροι του, ότι δεν ενέχει ιδιοτέλεια η περίπτωση του Λυκείου Ζηπαρίου!.  Δεν υπάρχει δολιότητα στις πράξεις του ταμία του!