Πανεπιστημιακή Αστυνομία. Μεγάλα λόγια για τα μάτια του κόσμου

Λοιδόρησαν τον Πρύτανη της ΑΣΟΕ, ξεσηκώθηκαν οι πάντες και κατέκριναν το γεγονός και αμέσως ο κ. Μητσοτάκης εξήγγειλε την δημιουργία Πανεπιστημιακής Αστυνομίας!

Το μελέτησε; Ρώτησε να μάθει; Άκουσε τους ειδικούς και κυρίως την πανεπιστημιακή κοινότητα;

Φυσικά και όχι! Λειτούργησε καθαρά επικοινωνιακά. Το είπε για να δείξει ότι είναι πανέτοιμος και ότι αντιδρά άμεσα στο πρόβλημα!

Το είπε γιατί έτσι έμαθε να λειτουργεί. Το πρόβλημα και η ουσία της επίλυσης του δεν τον ενδιαφέρουν. Αυτό που τον νοιάζει είναι η εντύπωση, η εικόνα. Και σε αυτό έχει όλα τα μέσα και κυρίως την καθημερινή προπαγάνδα των κυβερνητικών ΜΜΕ.

Τότε με τους μπαχαλάκιδες, στην αρχή της θητείας του νομοθέτησε αν το θυμάστε τον περιβόητο νόμο για τις διαδηλώσεις, το άσυλο, τα Εξάρχεια και πάει λέγοντας. Αγνόησε και τότε την ουσία και νομοθέτησε κυρίως για να αποδείξει την διαφορά με τον επάρατο ΣΥΡΙΖΑ.

Έγινε από τότε κάτι διαφορετικό από πριν; ΟΧΙ. και φτάσαμε στην κακοποίηση ενός Πρύτανη.

Πανεπιστημιακή Αστυνομία λοιπόν από έναν άνθρωπο που όταν ήταν υπουργός μέσα σε μία νύχτα κατάργησε την Δημοτική Αστυνομία που η αποστολή της από τον νόμο ήταν η προστασία της δημοτικής περιουσίας και της περιουσία των πολιτών!

Πανεπιστημιακή Αστυνομία για την επίλυση των προβλημάτων που τα γεννά η ίδια η πολιτική της Κυβέρνησης με την εγκατάλειψη των ιδρυμάτων και τον οικονομικό στραγγαλισμό και την απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης