Κύριε Δήμαρχε τα πολιτικά θέματα δεν λύνονται με δικηγόρους στα δικαστήρια

Η χθεσινή δίκη στο Εφετείο της Ρόδου των 5 συμπατριωτών μας αναβλήθηκε και έτσι η ταλαιπωρία τους συνεχίζεται με τεράστιο ηθικό και οικονομικό κόστος των ιδίων!

Κατηγορούμενοι είναι τα 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνικής Επιχείρησης Αστικών Συγκοινωνιών του Δήμου Κω μετά από την καταγγελία του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης υπό την προεδρία της κ. Βάσως Πη!

Η καταγγελία αφορούσε μεταξύ των άλλων την αγορά δύο λεωφορείων αντί του ενός που προέβλεπε ο διαγωνισμός και άρα η πράξη της απιστίας σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου. Δηλαδή έβλαψαν τον Δήμο προς όφελος δικό τους ή τρίτων!

Μέχρι σήμερα αθωώθηκαν για τις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες και εκδικάζεται μόνον η καταγγελία περί απιστίας.

Ο σημερινός Δήμος και η σημερινή δημοτική αρχή δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα! Δεν διερεύνησε εάν ευσταθούσαν οι κατηγορίες! Εάν έβλαψαν ή ωφέλησαν την επιχείρηση! Και έτσι παραμένει ο Δήμος της Κω κατήγορος των 5 συμπατριωτών μας!

Δηλαδή και η σημερινή δημοτική αρχή φαίνεται στην πράξη ότι ταυτίζεται με την άποψη του Κυρίτση και της κ. Πη!

Η σημερινή δημοτική αρχή που προεκλογικά είχε καταγγείλει τις πολιτικές διώξεις και την εκδικητικότητα του Κυρίτση!

Η σημερινή δημοτική αρχή που δεν έχει το θάρρος να αναδείξει τις πρακτικές του Κυρίτση που είχαν ως στόχο την εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων και την απομάκρυνση των εντίμων πολιτών από τα κοινά!

Η σημερινή δημοτική αρχή που δεν έχει το πολιτικό θάρρος να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα και αφήνει του δικηγόρους και την δικαιοσύνη να λύσουν μια καθαρά πολιτική πράξη και δίωξη!

Πολύ φοβούμαστε ότι οι σημερινοί μας άρχοντες αγνοούν τους λόγους για τους οποίους εκλέχτηκαν!