Ντροπή και αίσχος. 5 κατηγορούμενοι από την δημαρχία Κυρίτση χωρίς υπεράσπιση από την δημαρχία Νικηταρά

Σήμερα 5 Νοεμβρίου στο Εφετείο Δωδεκανήσου δικάζονται 5 πρώην στελέχη της δημαρχίας Καίσερλη με την κατηγορία της απιστίας για παρατυπίες και παρανομίες στην αγορά δύο λεωφορείων στις αστικές συγκοινωνίες του Δήμου της Κω.

Η καταγγελία έγινε από την δημοτική κοινωνική επιχείρηση του Δήμου της Κω, την ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, με πρόεδρο την κ. Βάσω Πη.

Πίσω από αυτήν την καταγγελία υποκρύπτονταν ο χρηματισμός και οι μίζες που δήθεν πήραν οι κατηγορούμενοι για να αγοράσουν τα δύο λεωφορεία.

Μέχρι σήμερα έχουν καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου οι 5 συμπατριώτες μας και έχουν πληρώσει πάνω από 10 χιλιάδες ευρώ στα δικαστήρια πέραν της ηθικής και σωματικής εξάντλησης!

Η κ. Τελλή σημερινή πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν μεταξύ των δικηγόρων υπεράσπισης των 5 αδίκως διωκόμενων.

Σήμερα και εδώ και ένα χρόνο στην δημαρχία είναι ο κ. Νικηταρά και πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ είναι η κ. Τελλή!

Η κ. Τελλή και τα νέα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ δεν είχαν το πολιτικό σθένος να ερευνήσουν την υπόθεση. Δεν κάθισαν να εξετάσουν εάν ωφέλησαν ή εάν έβλαψαν τον Δήμο οι κατηγορούμενοι. Δεν κάθισαν να δουν τι έγινε την τετραετία του Κυρίτση με τεράστια χρέη και δεν μέτρησαν τα κέρδη της επιχείρησης όταν στην διοίκηση ήταν οι αδίκως διωκόμενοι. 

Και δυστυχώς σήμερα στην δίκη, μάρτυρας κατηγορίας είναι η κ. Βάσω Πη όχι ως φυσικό πρόσωπο αλλά ως π. πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ που με απόφαση του Δ.Σ. κατέθεσε την καταγγελία στον εισαγγελέα!! Η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ είπε ότι οι 5 κατηγορούμενοι ζημίωσαν τον Δήμο! 

Οδηγούνται στο σκαμνί του κατηγορουμένου ακόμα και σήμερα με αποφάσεις του Δήμου επί Κυρίτση δεκάδες έντιμοι άνθρωποι και η σημερινή δημαρχία σφυρίζει αδιάφορα αφήνοντας την απόδοση της δικαιοσύνης στους Δικαστές και στους δικηγόρους!