Ο Ανταγόρας έκανε τον Κυρίτση να τρέμει και το τεράστιο έργο αποχέτευσης όμβριων τον αποτελειώνει

Ξεκίνησαν τα έργα αποκατάστασης του παλαιού σταδίου Ανταγόρας που χρονολογούνται από την εποχή του Δημάρχου Μιλτιάδη Φάκκου και ο Κυρίτσης θορυβημένος για το έργο μας είπε ότι και αυτό το έργο είναι δικό του!

Ναι ρε άχρηστοι είπε, που το έργο σας είναι μηδέν από μηδέν, μηδέν, θα φύγετε από την δημαρχία και θα ξεκινάτε τα έργα τα έργα μου!

Ναι ρε άχρηστοι, είπε στον κ. Νικηταρά, δεν ξεκινήσατε στο δωδεκάμηνο ούτε ένα έργο!  Καθημερινά περνάτε κάτω από τον πήχη!

Και όταν κάποιος του έγραψε ότι το έργο του Ανταγόρα ήταν έτοιμο και δημοπρατημένο από την Δημαρχία Φάκκου και αυτός το σταμάτησε για τον δικό του εργολάβο, (ξέρετε εσείς) άρχισε να παραμιλά στους δικούς του..

Το έργο λοιπόν του γηπέδου Ανταγόρα ξεκίνησε και ο Κυρίτσης αρχίζει να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, Έρχονται καπάκι και τα 500 χιλιάρικα για το τεράστιο έργο της αντιμετώπισης του προβλήματος των όμβριων της δυτικής πόλης και του αποτελειώνουν το αφήγημα!

Ποιό αφήγημα; Αυτό των 170 έργων του Θεού μετά τον Θεό Κυρίτση που με καμάρι τα παραθέτει απέναντι του άχρηστου κ. Νικηταρά!

170 έργα που αν θυμάστε έστω και ένα παραγωγικό και αναπτυξιακό έργο εμείς θα σας βγάλουμε το καπέλο!

Και ευτυχώς βγάλαμε το καπέλο, αφού οι πολίτες μας παρουσίασαν στις εκλογές τα έργα και τις ημέρες του. Την εκδικητικότητα. Την αλαζονεία. Την ειρωνεία. Την καλοπέραση. Την δολιότητα.

Δύο έργα πνοής, το γήπεδο Ανταγόρας και τα όμβρια της πόλης και μαθαίνουμε ότι ο Κυρίτσης εγκαταλείπει μια για πάντα..Ήδη οι επίγονοι, όπως σας έχουμε γράψει, οι κ. Βαβλάς, Πη, Χατζηκαλύμνιος και Γερασκλής προετοιμάζονται για την μάχη της διαδοχής.