Μετά την Ζημενς μπήκε ταφόπλακα και στην Νοβάρτις

Εάν νομίζετε ότι το σύστημα που κυβερνά την χώρα εδώ και δεκάδες χρόνια θα δικάσει τον εαυτό του και θα το καταδικάσει σε θάνατο είστε βαθειά νυχτωμένοι.

Βγήκαν δύο Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου και γνωμοδότησαν για τις ενέργειες της Εισαγγελέως Διαφθοράς κ. Τουλουπάκη στην έρευνα της για το σκάνδαλο Νοβάρτις. Γνωμοδότησαν μετά την πολιτική απόφαση του κυβερνητικού συστήματος ότι η Νοβάρτις δεν είναι σκάνδαλο, αλλά σκευωρία στην οποία συμμετείχαν ένας Υπουργός, ένας δημοσιογράφος και μία δικαστικός, η κ. Τουλουπάκη!

Ο ένας εκ των δύο Εισαγγελέων γνωμοδότησε με εμπεριστατωμένη πολυσέλιδη έκθεση υπέρ της αθωότητας της κ. Τουλουπάκη και ο έτερος αμέσως μετά γνωμοδότησε θετικά υπέρ της συμμετοχής της στην σκευωρία!

Πήρε λοιπόν το Συμβούλιο των δικαστών την απόφαση του Εισαγγελέα που καταδικάζει την κ. Τουλουπάκη και αποφασίζει την περαιτέρω διεξαγωγή έρευνας με την κατηγορία της σκευωρού!

Η κ. Τουλουπάκη προσέφυγε στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και επειδή όλοι αντιλαμβάνονται ότι κάποια στιγμή θα δικαιωθεί και θα επανέλθει η ουσιαστική έρευνα για την Νοβάρτις το σύστημα προχώρησε στο ανεπανάληπτο!

Με νομοθετική ρύθμιση καταργεί την Εισαγγελία κατά της διαφθοράς και άρα και την θέση της κ. Τουλουπάκη και την ενοποιεί με την Εισαγγελία του Οικονομικού εγκλήματος.

Στην ουσία δηλαδή έβαλαν ταφόπλακα στην υπόθεση Νοβάρτις! ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΆΣΟΥΝ…