Κυρίτσης. Τι θα ακούσουμε ακόμη! ” Έχουν περάσει 14 μήνες και οι αθλιότητες και οι λάσπες τους εξαντλήθηκαν”

Σε όλο το γλαφυρό κείμενο του Κυρίτση στην συνέντευξη του στην εφημερίδα “Σταθμός” εντοπίσαμε κάτι που για τους περισσότερους σε λίγο θα θεωρείται αληθινό.

Είναι η φράση του “Έχουν περάσει 14 μήνες θητείας, μάλλον λοιπόν θα πρέπει να εγκαταλείψουν την αντιπολίτευση της λάσπης και της αθλιότητας και να αρχίσουν να παράγουν έργο. Επειδή δεν μπορούν να παράγουν έργο πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίζουν να πολιτεύονται με ψέματα και αθλιότητες”

Και αυτή η διαπίστωση του Κυρίτση (θα τον πούμε κύριο όταν ζητήσει συγνώμη για την Θεμιστοκλέους) που για τους περισσότερους θεωρείται αληθινή, καταλήγει στην διαπίστωση του ότι ” Έχουν τόσο μίσος και μένος , που αν έβρισκαν έστω και το παραμικρό, θα είχαν επιδιώξει την ηθική και την πολιτική μου εξόντωση”!!

Αλήθεια κύριοι της δημοτικής αρχής, δεν ανακαλύψατε τίποτε για το Λύκειο του Ζηπαρίου; Δεν ανακαλύψατε τίποτε για τον ταμία του Δήμου και την δολιότητα του Κυρίτση στον ΔΗΡΑΣ; Δεν ανακαλύψατε τίποτε στην Μαρίνα και παίξατε προεκλογικά θέατρο;  Δεν ανακαλύψατε τίποτε για τα τραινάκια; Δεν ανακαλύψατε τίποτε για την προβλήτα της Σέγκεν; Δεν ανακαλύψατε τίποτε για τα χρέη της ΔΕΥΑΚ; Δεν ανακαλύψατε τίποτε για τους Δικηγόρους των Αθηνών;

Και εντάξει μπορούμε να σας καταλάβουμε. Μπορούμε να πούμε ότι δεν θέλετε να κάνετε αυτό που έκανε ο Κυρίτσης. Να τους στείλετε και εσείς στα δικαστήρια  με στόχο την εξόντωση τους!

Όμως τουλάχιστον έχετε την ηθική και πολιτική υποχρέωση να ψάξετε την αλήθεια στις καταγγελίες της δημαρχίας Κυρίτση και όχι του Κυρίτση που εκκρεμούν στα δικαστήρια κατά των στελεχών της Δημαρχίας Καίσερλη;

Στις 5 Νοεμβρίου δικάζονται πέντε στελέχη της δημαρχίας Καίσερλη μετά από καταγγελία του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ επί Κυρίτση και κυρίας Πη. Η σημερινή ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ με την πρόεδρο της κ. Τελλή οφείλει να παραστεί και να τεκμηριώσει ποιοί είναι αυτοί που έβλαψαν της ΚΕΑΣ και ποιοί την ωφέλησαν!   

Κύριοι της δημοτικής αρχής εμείς δεν πρόκειται να πιστέψουμε αυτό που διατείνεται ο Κυρίτσης, ότι δηλαδή εκλεχτήκατε με τα ψέματα και τις συκοφαντίες. Εμείς ζήσαμε στο πετσί μας και γι΄ αυτό αγωνιστήκαμε για την συντριβή του Κυρίτση, την αλαζονεία, την ειρωνεία, την εκδικητικότητα, την συκοφαντία  και την καλοπέραση του και εσείς οφείλετε να αναδείξετε τα πολιτικά και οικονομικά εγκλήματα της επάρατης περιόδου Κυρίτση!

Κύριοι της Δημοτικής αρχής το πλεονέκτημα σας δεν θα είναι η σύγκριση των έργων, αλλά η αποκάλυψη της αλήθειας ώστε τα φαινόμενα της σήψης της δημαρχίας Κυρίτση να μην ξεχαστούν!  

Γιατί όσο τα αποκρύπτουμε θα επαναλαμβάνονται για να μην ισχυριστούμε ότι γίνεσθε  συμμέτοχοι και το χειρότερο γιατί κάποιοι θα βουλιάζουν στον ίδιο βούρκο των  πολιτικών και οικονομικών εγκλημάτων. 

Και δυστυχώς, δεν έχουν περάσει 14 μήνες και ο Κυρίτσης που συκοφάντησε και οδήγησε στα δικαστήρια 200 και πάνω έντιμους πολίτες μετατράπηκε σε κατήγορο αποκαλώντας εσάς συκοφάντες, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!