Απίστευτο! Όποιος μαγαζάτορας παρανομεί σκάβει τάφους

«Όποιος διασκεδάζει, πίνει και τρώει χωρίς να τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας παρανομεί σκάβει τάφους»,

Αυτά μας είπε ο υπουργός του κ. Μητσοτάκη απευθυνόμενος στα 10 εκατομμύρια των Ελλήνων θεωρώντας ότι απέναντι του βρίσκονται και ακούνε κάφροι.

Και εμείς του λέμε ότι αν όντως ευθύνεται ο μαγαζάτορας για την κατάσταση και άρα ανοίγει τάφους, τότε η κυβέρνηση που άφησε αθωράκιστο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και παράλληλα δεν ενίσχυσε την οικονομία  ανοίγει μαζικούς θαλάμους αερίων..

Με έντεχνο και δραματικό τρόπο ο υπουργός δημόσιας τάξης μετέφερε την ευθύνη των θανάτων στους πολίτες και μας οδηγεί σε άλλες σκέψεις πολύ χειρότερες από αυτές της αποποίησης των δικών τους ευθυνών!

Σκέψεις που λέγονται αλλά δεν ακούγονται αφού αποδεδειγμένα πλέον τα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης παίρνουν οδηγίες και καθοδηγούνται από το πρωθυπουργικό κτήριο της Μαξίμου!

Σκέψεις που λένε ότι με την ευκαιρία του κορονοϊού δρομολογείται  έστω και πειραματικά η υποταγή της ανθρώπινης σκέψης και πρωτοβουλίας στους κολοσσούς των πολυεθνικών της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Μόλις προχθές αποδείχθηκε ότι το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη καθοδηγεί τις μεγάλες ιστοσελίδες και κανάλια με οδηγίες για το πως θα παρουσιάζονται οι ειδήσεις, τι πρέπει να γράφουν και να μην γράφουν!

Έστειλαν το δελτίο τύπου και στο κάτω μέρος υπήρχε η σημείωση του τρόπου που θα αναδείξουν και θα προστατέψουν την δουλειά του Τσιόδρα απέναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα. Και αποκαλύφθηκε η καθοδήγηση αφού οι δημοσιογράφοι έκαναν το λάθος και δημοσίευσαν και το σκονάκι των οδηγιών!

Αγαπητέ κύριε υπουργέ, οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από την μια ώρα στην άλλη. Πεθαίνουν όταν δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, όταν δεν υπάρχουν κλίνες στα νοσοκομεία και γιατροί. Παθαίνουν όταν δεν έχουν να φάνε! Τότε και μόνον τότε ανοίγονται τάφοι Δες λοιπόν την δική σου καμπούρα και άσε ήσυχους τους μαγαζάτορες που υποφέρουν και μην ζηλεύεις γιατί οι νέοι διασκεδάζουν.