Απίστευτα πράγματα στον Δήμο της Κω. Ενώθηκαν και συνεργάζονται για να ρίξουν τον Δήμαρχο

Αυτά που διαβάζουμε τελευταία με τις ανακοινώσεις των τριών αρχηγών της δημοτικής αντιπολίτευσης έχουν ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε ότι έχουν την εξουσία του Δήμου επειδή έχουν την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και επειδή τους ψήφισε το 55% των πολιτών!

Αγνοούν σκόπιμα ότι το σύστημα διακυβέρνησης των Δήμων είναι δημαρχοκεντρικό και το σπουδαιότερο, αγνοούν ότι ο Δήμαρχος της Κω εκλέχτηκε με το συντριπτικό ποσοστό του 68% των πολιτών!

Αγνοούν επίσης ότι είναι αποκλειστική η ευθύνη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να καθορίζει την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης!

Και τι μας λένε;.  Ότι συνεργάζονται στα σοβαρά θέματα! Και θέλουν να το πιστέψουμε! Να πιστέψουμε ότι η κ. Μακρή του ΚΚΕ συνεργάζεται στα σοβαρά θέματα με τους άλλους δύο. Να πιστέψουμε ότι η κ. Ρούφα συνεργάζεται με τον Κυρίτση! Να πιστέψουμε ότι ο Κυρίτσης αγαπά την ενότητα και την συνεργασία!!!

Και καλά η κ. Μακρή έχει τους δικούς της λόγους που κάθε άλλο οδηγούν στο συμπέρασμα της συνεργασίας με τις άλλους δύο αρχηγούς! Αλλά οι άλλοι δύο; Σιγά που τους ένοιαξε η δημοκρατική λειτουργία του Δ.Σ.

Στο μόνο που συνεργάζονται και θα συνεργάζονται μέχρι τέλους είναι η συντριβή του Δημάρχου Νικηταρά με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο! Και αυτό θα το επιτύχουν μέσα από το μπάχαλο των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που έχουν την πλειοψηφία. Παλιά τους τέχνη κόσκινο!

Τους ξέρουμε, τους γνωρίζουμε και δεν θα τους μάθουμε τώρα! Γι’ αυτό και ο Δήμαρχος δεν πρέπει να υποχωρήσει στις πονηρές και ανήθικες πολιτικά επιδιώξεις τους.

Ο Δήμαρχος πιστεύουμε ότι θα πρέπει να εξαντλήσει όλα τα νομικά και νομοθετικά όπλα με σκοπό ο Κυρίτσης να σταματήσει να γελοιοποιεί τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και η κ. Ρούφα να τις χρησιμοποιεί για πασαρέλα καλλιστείων.