Γιώργος Κυρίτσης. Το δούλεμα πάει σύννεφο

Διαβάσαμε στην τοπική εφημερίδα “Σταθμός” την σοβαρή εργασία των δημοσιογράφων της που αφορούσε την αποτύπωση των θέσεων της αντιπολίτευσης του Δήμου μας για τα πεπραγμένα του ενός έτους της Δημοτικής Αρχής, αλλά και για τα δικά τους προγράμματα!

Σήμερα θα σχολιάσουμε αυτά που ανέφερε ο Κυρίτσης στα δύο σοβαρότερα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας, τις παρατάξεις και την κοινωνία μας.

Το ένα αφορά την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και την σκληρή κριτική που δέχεται η δημοτική αρχή για τις ηλεκτρονικές συνεδριάσεις του και το άλλο αφορά την μεγάλη οικονομική κρίση που περνά η κοινωνία μας εξ αιτίας του κορονοϊού.

Για το θέμα λοιπόν των συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου μας λέει τα εξής καταπληκτικά: “Αν θέλουν μπορούμε να πάμε σε μεγαλύτερο χώρο ή να συνεδριάζουμε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με εκ περιτροπής μειωμένη και αντιπροσωπευτική παρουσία των δημοτικών συμβούλων, όπως γίνεται στο Κοινοβούλιο” !!!

Είναι τόση η γνώση του Κυρίτση στα θέματα του πολιτεύματος που μπέρδεψε την δεδηλωμένη των κομμάτων στο Κοινοβούλιο στις συνεδριάσεις του ( ψηφίζουν τα κόμματα)  με τις ευκαιριακές παρατάξεις των Δήμων που στην συνεδρίαση του Δ.Σ. απαιτείται ψήφος απ’ όλους τους συμβούλους.

Αλλά και στο δεύτερο θέμα της οικονομικής κρίσης αφού καταθέτει ανεφάρμοστες προτάσεις οικονομικών ενισχύσεων και απαλλαγών, αναγνωρίζοντας μάλλον και την οικονομική δυσπραγία του Δήμου καταθέτει ένα μεγαλόπνοο πρόγραμμα δημιουργίας ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!!.

Τραβά μια πρόταση, όπως και όλα τα μεγάλα λόγια του και όπου κάτσει! Κάποιοι σου λέει θα το πιστέψουν. Κάποιοι θα θαυμάσουν τον Μεγάλο! ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!! 

Ένας ειδικός λογαριασμός, που θα τον διαχειρίζονται εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων και στον οποίο θα καταθέτουν οι ελεήμονες δωρητές τον οβολό τους για να ενισχύονται οι μικρές επιχειρήσεις και όσοι δεν έχουν εργασία!.

Πρώτος φυσικά ελεήμων καταθέτης θα ήταν ο Κυρίτσης εάν δεν του είχαν ληστέψει το χρηματοκιβώτιο…