Εφημερίδα “Σταθμός” Το έλα να δεις στην δημαρχία από την αντιπολίτευση

Όχι ότι απασχολεί και πολύ τον κόσμο η πορεία της Δημαρχίας μας. Άλλα είναι αυτά που τον απασχολούν και βρίσκονται στην επικαιρότητα. Όμως δεν παύει να είχε επιτυχία η δημοσιογραφική κάλυψη των απόψεων των επικεφαλής των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων αφού μέσα από αυτές καταλαβαίνουμε προς τα που θα πάει και η υπόλοιπη τριετία.

Εμείς με την ευκαιρία που μας έδωσε η αγαπητή εφημερίδα θα προσπαθήσουμε αυτή την εβδομάδα να αποκρυπτογραφήσουμε τα εσώψυχα των αρχηγών και τις επιδιώξεις τους, αλλά παράλληλα να εντοπίσουμε και τι κρύβεται πίσω από την σκληρή κριτική που καταγράφεται εναντίον του Δημάρχου και της παράταξης του.

Εκπλαγήκαμε γιατί οι δύο από τις τρεις παρατάξεις λένε σχεδόν  τα ίδια πράγματα. “Μηδέν από μηδέν, μηδέν” “απραξία” “Κάτω από τον πήχη” “κανένα έργο” και πολλά άλλα παρόμοια που καταλήγουν σε μια διαπίστωση ότι η δημαρχία ένα χρόνο τώρα δεν έκανε τίποτε!

Μόνο η κ. Μακρή βλέπει έργα που την μια κοιτάζουν προς την ΝΔ και την άλλη προς τον ΣΥΡΙΖΑ! 

Μια άλλη ταύτιση διαπίστωσης από τις δύο μεγαλύτερες αντιπολιτευόμενες παρατάξεις είναι το έλλειμμα που εμφανίζει η δημοτική αρχή στην δημοκρατική και συλλογική της λειτουργία και στην ηθική των πεπραγμένων της. “Τηλεδιασκέψεις” “Προσλήψεις” και άλλα παρόμοια.

Για τα υπόλοιπα θα συμφωνούσαμε με την σύνταξη της εφημερίδας που σε ερώτηση της αναφέρει ότι είναι σύνηθες φαινόμενο η αντιπολίτευση να ασκεί σκληρή κρητική με την οποία αφενός επιχειρεί να υποβαθμίσει το έργο των αρχών και αφετέρου να προβάλει τις δικές της απόψεις και τα δικά της έργα του παρελθόντος.

Εμείς δεν θα πούμε ότι οι πάντες κρίθηκαν στις πρόσφατες εκλογές, ούτε ότι ο μόνος κριτής είναι ο λαός. Φυσικά και δεν θα κάνουμε αυτό που γίνεται από τα ΜΜΕ που καταγράφουν απόψεις και δελτία και δεν ενδιαφέρονται για το πραγματικό ρεπορτάζ  που αποκαλύπτει την αλήθεια των λεγομένων ενός εκάστου.

Θα επιδιώξουμε αυτή την εβδομάδα να εντοπίσουμε τις αλήθειες και τα ψέματα της αντιπολίτευσης, αλλά και των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής όσο και αυτά εάν πονούν.  Θα ξεκινήσουμε φυσικά από τις κυρίες.