Χαμός στην παράταξη Κυρίτση. Και τέταρτος διεκδικητής στην κούρσα διαδοχής

Την έκρυθμη  κατάσταση που επικρατεί στην παράταξη του Κυρίτση που σας αποκαλύψαμε πρόσφατα επιδείνωσε ακόμα περισσότερο η έντονη αντίδραση του αντ’ αυτού κ. Γερασκλή Δαυίδ ό οποίος εμφανίστηκε με άρθρο του βασιλικότερος του Βασιλέως.

Σας θυμίζουμε ότι στα παρασκήνια της παράταξης γίνονται σκληρότατες μάχες για την διαδοχή του Κυρίτση ο οποίος όπως πληροφορούμαστε εκμυστηρεύτηκε σε ελάχιστους φίλους του την επιθυμία του να αποχωρήσει και αυτοί το διέρρευσαν!

Ισχυρότατος διεκδικητής της ηγεσίας αποδεικνύεται ο κ. Άγγελος Βαβλάς ο οποίος με καθημερινές σχεδόν αναρτήσεις στην ηλεκτρονική του σελίδα, την οποία ακολουθούν χιλιάδες φανατικοί συμπατριώτες μας, θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία του περιβάλλοντος και της καθαριότητας του νησιού μας!

Δεύτερη υποψηφιότητα θέτει με τις συχνές δημοσιεύσεις άρθρων της η κ. Βάσω Πη η οποία τελευταία ανησυχεί για την κατρακύλα του Δήμου στον οικονομικό τομέα!

Ο κ. Χατζηακαλύμνιος έχοντας την εμπειρία του επιτυχημένου Δημάρχου στον π. Δήμο Δικαίου εργάζεται όπως μαθαίνουμε συστηματικά και με έξυπνες μεθόδους προετοιμάζοντας την διαδοχή στην εξουσία!

Την παραπάνω κατάσταση την δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο το τελευταίο άρθρο του ισχυρού άνδρα της παράταξης και επί μακρών χρόνων σιωπηλού κ. Γερασκλή Δαυίδ ο οποίος με απόψεις καταπέλτη κατά του κ. Νικηταρά ξεκαθαρίζει το τοπίο διαδοχής!

Με άρθρο του ταυτόσημο με τις κατά καιρούς απόψεις του Κυρίτση. Και με περιεχόμενο πολύ σκληρότερο από τις κατά καιρούς ανακοινώσεις της παράταξης δίνει το παρόν στις εξελίξεις!

Με τις φράσεις του προς τον κ. Νικηταρά “Ποιός έχασε την ντροπή για να την βρει ο Νικηταράς!” “Το έβαλε στα πόδια το 2014” “Περνά διαρκώς κάτω από τον πήχη” “Παριστάνει τον Δήμαρχο και είναι το απόλυτο μηδέν!”, μετά βεβαιότητας συμπεραίνουμε ότι θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία της παράταξης και του νησιού μας ως άξιος διάδοχος του αρχηγού!!