ΑΔΥΝΑΤΟΝ: Έβαλαν την αθώα κ. Παρισίδη να κρύψει τις ενοχές των άλλων

Στα 4 έφτασαν τα κρούσματα στην Κω και γίνεται της ανησυχίας. Όλοι ψάχνουν να βρουν την διαδρομή τους για να προφυλαχτούν και κάποιοι ηλικιωμένοι ήδη κλείνονται στα σπίτια τους.

Στα 4 έφτασαν τα κρούσματα του κορονοϊού μετά από 6 μήνες και αυτό σίγουρα οφείλεται στην ατομική ευθύνη του καθενός από εμάς. Αυτό λένε οι επιστήμονες, αυτό λέει η Κυβέρνηση. Ότι δηλαδή η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται στο έλλειμμα της ατομικής ευθύνης, άρα και ανυπαρξία κρουσμάτων στο υψηλό αίσθημα της ατομικής μας ευθύνης οφείλεται!

Εάν αυτά τα μικρά ποσοστά δεν οφείλονται και στην στάση της δημοτικής αρχής που δεν επέτρεψε την συνάθροιση 50 ανθρώπων στο δημοτικό συμβούλιο τότε που οφείλεται; Μια στάση που γνώριζε ότι θα είχε την αφετηρία της έντονης αντιπολιτευτικής τακτικής για δήθεν αντιδημοκρατική συμπεριφορά και όλα τα λοιπά που γράφονται εδώ και 5 μήνες.

Ερχόμαστε τώρα στην αντιδημοκρατική συμπεριφορά και στην υποβάθμιση της λειτουργίας του ανώτερου οργάνου του Δημοτικού Συμβουλίου.  Μας το λέει μία σύμβουλος που ουδέποτε στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με τους τρόπους λειτουργίας του Δ.Σ.. Στην ουσία είναι η αθώα της υπόθεσης.

Γιατί για να κατηγορείς κάποιον για κάτι υποτίθεται ότι ή δεν είχες γνώση για το θέμα ή δεν είχες συμπεριφερθεί ανάλογα και εσύ στο παρελθόν.

Και η κ. Παρισίδη έχει άγνοια για το ποιοί είναι αυτοί που υπογράφουν το κείμενο της. Δεν γνωρίζει ότι είναι αυτοί που σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ξευτελίζουν με την συμπεριφορά τους και τις κινήσεις του το όργανο και με τους χαρακτηρισμούς τους ευυπόληπτους πολίτες.

Η κ. Παρισίδη δεν γνωρίζει ότι οι κύριοι που υπογράφουν και ο αρχηγός της κάθονταν στο καφενείο κάτω από την Δημαρχία για να μην υπάρχει απαρτία.

Η κ. Παρισίδη δεν γνωρίζει ότι από κάποιες κυρίες το Δημοτικό Συμβούλιο μετατρέπεται σε στίβο θεατρινισμού και ωραιοπάθειας.

Η κ. Παρισίδη δεν γνωρίζει γιατί ήταν μικρή όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Κυρίτσης το 2003 και εξ αιτίας του ξεκίνησε η υποβάθμιση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου,

Ναι λοιπόν στην υπεράσπιση των ιδεών και των θέσεων μας, αλλά μόνο όταν οι άλλοι που το ζητούν έχουν αρχές ιδέες και ευγενείς θέσεις. Και αυτά τα έχει μόνον η κυρία Παρισίδη και κανένας άλλος ή άλλη από αυτούς που συνυπογράφουν.

Όσο για τον κορονοϊό χαιρόμαστε γιατί μπορεί και η πρόβλεψη των μη συναθροίσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο να είναι μια από τις αιτίες των ελάχιστων κρουσμάτων.