Χαμός στην Δύναμη Αλλαγής. Μάχη των επιγόνων και κτυπήματα κάτω από την ζώνη

Οι πληροφορίες μας είναι έγκυρες και μας λένε ότι ο επί κεφαλής της παράταξης Δύναμη Αλλαγής και τέως Δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης προβληματίζεται εάν θα ξανά επιχειρήσει για έκτη φορά να καταλάβει τον θώκο της Δημαρχίας.

Την απόφαση του την έλαβε μετά την επίθεση που έγινε στην οικία του όπου και λήστεψαν το χρηματοκιβώτιο του και το ατύχημα του (του ευχόμαστε περαστικά) και έκανε το λάθος να την ανακοινώσει σε στενούς του συνεργάτες.

Αυτό άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Ήδη τρεις από τους επίδοξους διεκδικητές της ηγεσίας ξεκίνησαν τις υπόγειες διαβουλεύσεις και κάποιοι από αυτούς βρίσκονται εντέχνως στην επικαιρότητα σχεδόν καθημερινά καταγγέλλοντας και κατηγορώντας την σημερινή δημοτική αρχή.

Μαθαίνουμε ότι ο κ. Χατζηκαλύμνιος, π. Δήμαρχος του Δήμου Δικαίου εκμυστηρεύτηκε σε δικούς του φίλους την πρόθεση του να διεκδικήσει την ηγεσία.

Αλλά ο κ. Βαβλάς και η κ. Βάσω Πη με καθημερινές ανακοινώσεις στον τύπο επιδιώκουν την πλήρη πολιτική αναγνώριση και αποδοχή από την κοινωνία μας.

Ο κ. Βαβλάς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθαριότητα όπου γνωρίζουμε όλοι ότι είναι η μισή αρχοντιά!. Και η κ. Βάσω Πη στα πολιτιστικά δρώμενα και στην διαχείριση του δημοτικού χρήματος που σπαταλιέται ασκόπως με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αποθέματα όταν αναλάβει την εξουσία!