Π.Αβρίθης. Ένα χρόνο μετά. Αλήθεια τι κάνει;

Πήραμε και δημοσιεύουμε την επιστολή φίλου, γνώστη των αριθμών και των γεγονότων που είναι προβληματισμένος για την καθυστέρηση ανάδειξης του σοβαρότερου προβλήματος του Δήμου της Κω που είναι η υποστελέχωση των υπηρεσιών του.

“Αγαπητοί φίλοι, έπρεπε να περάσουν 12 ολόκληροι μήνες για να εξομολογηθεί ο Αντιδήμαρχος του Δήμου της Κω κ. Αβρίθης για τις καθυστερήσεις κατασκευής των έργων που όπως είπε οφείλονται στην τραγική κατάσταση των υπηρεσιών του Δήμου!

Αυτό το πράγμα το γνώριζε και ο τελευταίος πολίτης εδώ και καιρό και ένας λόγος που έδωσε την νίκη στις δημοτικές εκλογές στην παράταξη του κ. Αβρίθη ήταν να διορθώσει την άσχημη κατάσταση που την είχε οδηγήσει ο κ. Κυρίτσης.

Ένα χρόνο τώρα ο κ. Αβρίθης δεν ενημέρωσε την κοινωνία για την άσχημη κατάσταση. Σίγουρα δεν μελέτησε τις ελλείψεις που υπάρχουν τουλάχιστον στο στελεχιακό δυναμικό των νευραλγικών υπηρεσιών όπως είναι οι τεχνικές, οι οικονομικές, της πολεοδομίας και οι κοινωνικές!

Και φυσικά δεν προετοίμασε την κοινωνία και το Δημοτικό Συμβούλιο για την τεράστια ανάγκη σημαντικών μόνιμων προσλήψεων και την διεκδίκηση τους από την κυβέρνηση!

Δυστυχώς θα περάσει ο χρόνος. Δεν θα γίνει τίποτε. Ο Δήμος θα παραπαίει και αυτό που έλεγε ο κ. Κυρίτσης ότι φταίει η γραφειοκρατία για την καθυστέρηση των έργων του και σήμερα το λέει και ο κ. Αβρίθης θα επαληθεύει τον πρώτο που ευθύνεται για την τραγική κατάσταση και το σπουδαιότερο δεν θα γίνονται τα απαραίτητα έργα.

Ο κ. Αβρίθης είναι γνωστός μου και τον ψήφισα. Τον παρακαλώ τώρα να μας παρουσιάσει τις ελλείψεις και να ξεκινήσει έναν αγώνα στην κυβέρνηση για την πρόσληψη του επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού.  ‘Έστω και τώρα αυτό πρέπει να γίνει ώστε σε δύο τρία χρόνια να έχουμε και πάλι έναν ισχυρό Δήμο. Σας ευχαριστώ”