Δήμαρχε! Σου την έχουν στημένη οι Κυριτσικοί

Αυτά που γράφουμε σήμερα είναι απόρροια των όσων κατά καιρούς έχουμε πει και δεν μας ακούει κανένας . Ούτε ο Δήμαρχος κ. Νικηταράς!

Από την αρχή οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι συνεχίζουμε να στηρίζουμε το Δήμαρχο Νικηταρά. Είναι ένας έντιμος άνθρωπος. Είναι ένας έξυπνος πολιτικός. Ανακοίνωσε και ξεκινά την προσπάθεια ανέγερσης δημόσιου Λυκείου  στο Ζηπάρι. Εκεί όπου συντελέστηκε το μεγάλο κόλπο. Όμως αυτό δεν φτάνει…

Προειδοποιήσαμε ότι εάν ο Δήμαρχος  δεν αποκαλύψει τις πράξεις του Κυρίτση κάποια στιγμή αυτά θα στραφούν εναντίον του. Καθαρά είπαμε ότι στο τέλος θα πάει στα δικαστήρια ο κ. Νικηταράς και όχι ο Κυρίτσης!

Λέμε και συνεχίζουμε να λέμε ότι στην περίπτωση του Λυκείου Ζηπαρίου, στην περίπτωση του ΔΗΡΑΣ, στην  περίπτωση της ΕΔΗΚ, στην περίπτωση της Μαρίνας, αλλά και σε άλλα,  έγιναν οικονομικά και πολιτικά εγκλήματα τα οποία ο Δήμαρχος ενώ τα γνωρίζει, δεν απευθύνεται στην δικαιοσύνη γιατί είναι υπεράνω καταγγελιών!

Μάθαμε ότι ο Διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου δεν υπογράφει τα εντάλματα πληρωμής των ενοικίων του Λυκείου και τα ενοίκια πληρώνονται με αποφάσεις δικαστηρίων!

Μάθαμε ότι ο Κυρίτσης τους περιμένει στην γωνία, για να τους στείλει στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση, γιατί τον κατηγόρησαν για ατασθαλίες και η σημερινή Δημοτική Αρχή επισημοποιεί με αποφάσεις τις πράξεις του!

Δήμαρχε, περιμέναμε να καθαρίσεις την κόπρο του Αυγεία. Περιμέναμε από την πρώτη στιγμή να στείλεις στα δικαστήρια τους απατεώνες, όποιοι και αν είναι αυτοί. ‘Όποιοι και αν είναι από πίσω.  Η γνώση και η απόκρυψη ενός οικονομικού εγκλήματος είναι παρόμοια με το ίδιο το έγκλημα!

Οι Οικονομικές Υπηρεσίες βοούν. Οι έντιμοι υπάλληλοι, σου λένε γραπτά ότι δεν υπογράφουν τα παράνομα εντάλματα πληρωμής των ενοικίων. Και εσύ αντί άμεσα έστω και την δεύτερη φορά να στείλεις όλο τον φάκελο και εννοούμε όλο τον φάκελο, στον Εισαγγελέα, δείχνεις ανωτερότητα. Από τότε που ο γιός του Κυρίτση πήρε χωρίς έγγραφα τον φάκελο της οικοδομής θα έπρεπε άμεσα να στείλεις την υπόθεση στον εισαγγελέα!

Θα σε βάλουν στο λούκι των καταγγελιών και των δικαστηρίων οι Κυριτσικοί και θα ψάχνεσαι. Εμείς δημόσια σε προειδοποιούμε… Και να γνωρίζεις ότι θα είμαστε δίπλα σου όταν θα αποκαλύψεις την αλήθεια, αλλά και όταν θα τρέχεις στα δικαστήρια κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση του Κυρίτση….

Έτσι έγινε και με τον Καίσερλη. Αποσιώπησε τις ατασθαλίες των αντιπάλων του και τελικά βρέθηκε στο σκαμνί ο ίδιος από καταγγελία του Ν. Μυλωνά!!!