Κρητικός προς Κανταρζή. Μην μιλάς, μην γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Νίκος Κανταρζής με μια δημόσια επιστολή του καταγγέλλει την Περιφέρεια και κατηγορεί τον Περιφερειάρχη για την καθυστέρηση αποκατάστασης των ιερών ναών από τις καταστροφές του σεισμού.

Επίσης εξ αιτίας της συνάντησης του Περιφερειάρχη με την Υπουργό Πολιτισμού τον κατηγορεί για την αδιαφορία που έχει επιδείξει στην αποκατάσταση των αρχαίων μνημείων μας που μέχρι σήμερα στηρίζονται σε πρόχειρες σκαλωσιές.

Τι το πιο λογικό η αντιπολίτευση να μέμφεται και να κατηγορεί την εξουσία για παραλήψεις και για καθυστερήσεις έργων και υπηρεσιών και μάλιστα να τις αιτιολογεί.

Στον κ. Κανταρζή απάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κρητικός με άλλα λόγια. Δηλαδή τρία πουλάκια κάθονταν…..  “Γιατί δεν ρωτά τον Υπουργού Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έκανε τίποτε μετά τον σεισμό!” “Λείπεις από την Κω και άρα δεν βλέπεις το έργο της Περιφέρειας!” “Δεν έφτιαξες το υδατοδρόμιο όταν ήσουν στον Δήμο!” Και τέλος του απαγορεύει να μιλά και να κρίνει την εξοχότητα!

Εάν αυτό είναι πολιτική τότε εμείς θα πρέπει να απευθυνθούμε σε ψυχολόγους να μας συμβουλεύσουν.

Αντί να απαντήσει με ακρίβεια και αναλυτικά τι έκαναν για την αποκατάσταση των ναών και των μνημείων. Αντί να μας εξηγήσει γιατί ακόμα και μέχρι σήμερα οι πληγές από τον σεισμό δεν έχουν κλείσει σε αυτά τα δύο θέματα τα ρίχνει στον ΣΥΡΙΖΑ και στην απουσία του κ. Κανταρζή!

Λες και δεν βλέπουμε και εμείς ότι αυτά τα έργα που έχει αναλάβει η Περιφέρεια καθυστερούν αδικαιολόγητα. Λες και δεν βλέπουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που ανέλαβε ένα τεράστιο λιμενικό έργο, το μελέτησε και το δημοπράτησε έγκαιρα.

Λες και εμείς που είμαστε εδώ και τρώμε στην μάπα κάθε ημέρα τα ερείπια της αρχαιολογίας και τα συντρίμμια των ναών μας λέμε διαφορετικά πράγματα από όσα είπε ο κ. Κανταρζής με την επιστολή του.