Απίστευτοι διορισμοί στην Κυβέρνηση. Συγγενείς και φίλοι, δύο, δύο, χωρίς καμιά ντροπή

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη ως πολιτικό απατεώνα εξ αιτίας των προεκλογικών θέσεων του για την συμφωνία των Πρεσπών. Εμείς θα λέγαμε ότι δεν είναι μόνο αυτό.

Εάν θυμηθούμε τι έλεγαν τότε για την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τι κάνουν τώρα αυτοί που είναι Κυβέρνηση θα καταλάβουμε ότι αυτός ο χαρακτηρισμός δεν αφορά μόνο την Μακεδονομαχία αλλά επεκτείνεται σε όλα τα επίπεδα των πολιτικών δραστηριοτήτων τους.

Κατηγορούσαν τότε τον ΣΥΡΙΖΑ για τις προσλήψεις των μετακλητών υπαλλήλων, δηλαδή των υπαλλήλων που με την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ θα έφευγαν και αυτοί. Τα κανάλια τους δεν περνούσε ημέρα που να μην έβγαζαν και μία τέτοια πρόσληψη!

Και σήμερα εκτός από το ότι έχουν διπλασιασθεί σχεδόν οι θέσεις των μετακλητών υπαλλήλων, εκτός τους εκατοντάδες διορισμούς συγγενών και φίλων σε θέσεις κλειδιά και με φωτογραφικές διατάξεις στο δημόσιο, δεν βγαίνει φωνή από το κανάλια τους.

Το απίστευτο είναι ότι έφτασαν στο σημείο να διορίζουν δύο, δύο τους συγγενείς τους στην κρατική μηχανή.

Ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Μπεκίρης μέσα σε ένα μήνα τον Ιούνιο είδε να διορίζονται οι δύο αδελφοί του.

Ο ένας στην τριμελή επιτροπή του ΟΛΠατρών που είναι αρμόδια για «τους ελέγχους στοιχείων και εγγράφων της ακίνητης περιουσίας των εταιρειών ή των φυσικών προσώπων που τις εκπροσωπούν, των μητρώων εταιρειών καθώς και δικαστικές υπηρεσίες εντός της ευρωζώνης και σε εν γένει εξωδικαστικές και δικαστικές ενέργειες επί σκοπό είσπραξης των οφειλών αυτών».

Και ο άλλος «θα απασχοληθεί για τη νομική υποστήριξη της διοικούσας επιτροπής του Ιδρύματος (Ανοικτό Πανεπιστήμιο) και των υπό ανάπτυξη δομών του ιδρύματος». 

Και τα Κυβερνητικά κανάλια ούτε φωνή, ούτε ακρόαση… Το ηθικό και το νόμιμο ταυτίζονται!