Κυρίτσης προς Νικηταρά: Το πρωί ξυπνούν και βλέπουν τι έχουν να κάνουν

Καταγγέλλει ο Κυρίτσης τον κ. Νικηταρά και την παράταξη του για κάποιο ενδεχόμενα λάθος στην πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου τα ακόλουθα:

“Το πρωί που ξυπνούν βλέπουν τι έχουν να κάνουν και δυστυχώς και αυτά που κάνουν τα κάνουν με απίστευτη ελαφρότητα και προχειρότητα!”

Μπορεί να είναι και έτσι. Μπορεί να μην σχεδιάζουν. Μπορεί και να κάνουν λάθη στις πράξεις τους, έστω και αν αυτές είναι προσκλήσεις. Μπορεί και να έχουν αστοχίες στον προγραμματισμό τους.

Εκείνο όμως που δεν μπορεί, είναι να σχεδιάζουν και να προγραμματίζουν ενέργειες που ωφελούν τρίτους ή το χειρότερο που βλάπτουν τρίτους. Γιατί είναι βέβαιο ότι ο Κυρίτσης σχεδίαζε και προγραμμάτιζε με αυτούς τους σκοπούς.

Στο Λύκειο του Ζηπαρίου σχεδίασε προς όφελος τρίτου. Δεν του έκατσε η πρόταση του για χοτσποτ και τελικά το καφενείο το έκανε Λύκειο και μάλιστα με εμπλεκόμενο τον γιό του!

Στο παρκινγκ της Καζαρομάνα πρώτα έγινε η συμφωνία της εκμετάλλευσης από ιδιώτη και μετά σχεδιάστηκε η απαλλοτρίωση του για παρκινγκ από τον Δήμο!

Στους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ πρώτα αποφάσισαν την εξόντωση τους με την μείωση των επιδοτήσεων και μετά τους οδήγησαν στην κρεμάλα. Και εδώ ευτυχώς υπάρχει η δικαιοσύνη που όχι μόνο δικαίωσε τους εργαζόμενους αλλά αποκάλυψε και τον σχεδιασμό. Δηλαδή τον δόλο!

Και καλά στον ΔΗΡΑΣ. Αλλά στα υπόλοιπα και είναι πολλά εκτός των παραπάνω (ΔΕΥΑΚ, Μαρίνα, ΑΒΙΚΩ) τι γίνεται;

Μάλιστα κύριοι της Δημοτικής Αρχής. Για μια πρόσκληση ξυπνάτε με ελαφρότητα σας λέει ο Κυρίτσης ενώ για τα εγκλήματα σιωπάτε και ξεχνάτε ότι σας έδωσαν την ψήφο τους χιλιάδες άνθρωποι που επιθυμούν μια για πάντα την κάθαρση. Και εδώ τσίμπλες πρωινές έχετε; Ή μήπως συμβαίνει τίποτε άλλο…